הפרעת אכילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת אכילה
    נעמה
    15/10/2008

בולימיה- איזה עוד כדור חוץ מפרוזק ונגזרותיו הרבות, יכול לעזור להפחית דחפים לבלוס ודיכאון נלווה? אציין שאני בולימית 6 שנים, טופלתי בפלוטין- עד 3 ביום- וניסיתי פריזמה..הפסקתי לקחת כי זה כבר לא השפיע בכלל והכל החריף למרות שעדיין לקחתי אותם..אני תוהה אם קיים כדור "TAILOR MADE" לטיפול בבעיות כמו דיכאון+בולימיה+אפילו קצת OCD... ציפרלקס? סרוקסט? רדוקטיל? טופמקס? מה הכי מוצלח ע"פ מחקרים? אני יודעת שאני חייבת אבחון, וגם אעשה זאת, אבל עד אז אשמח לשמוע כיוון כלשהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת אכילה

הוספת תגובה

• הפרעת אכילה

ד''ר אירנה נתנאל
    16/10/2008

שלום לך,

כדאי לשלב טיפול תרופתי עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT). במהלך הטיפול תרכשי כלים ומיומנויות של שליטה בהפרעת האכילה בהווה וגם לטווח הארוך. שילוב זה הוכיח את עצמו מבחינה מחקרית כגישה הכי יעילה בהתמודדות עם הפרעות אכילה.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי ב CBT

נעמה
    16/10/2008

וזה לא הצליח עבורי..היינו גם עם אנורקסיות מה שלא נראה לי, ותמיד הרגשתי שונה מבין כולן, גם הבולימיות, כאילו שמצבי יותר חשוב וחמור משל כולן שם...לא גמרתי את הטיפול בהצלחה. לא ענית לי על השאלה בקשר לסוג כדור..מה מומלץ ע"פ מחקרים- אני לא מבקשת מרשם- רק חוות דעת מקצועית מעולם הפסיכיאטריה, לא כולל CBT תודה אני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות אכילה

ד''ר אירנה נתנאל
    16/10/2008

חשוב להבהיר שאני לא רופא ותשובתי מבוססת על ניסיון עבודתי וידע מקצועי ומחקרי. נהוג לטפל בהפרעות אכילה בטיפול תרופתי הדומה לטיפול אנטי דיכאוני / אנטי חרדתי. כלומר SSRI / SNRI
    כאשר מטופלות שסובלות מאנורקסיה כמעט ולא מגיבות לטיפול התרופתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו