עזרה דחופה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה.
    דינה
    15/10/2008

פסיכיאטר אבחן את בעייתי כ- OCD לא "נקי" (ללא טקסים), לוקחת כיום 2 כדורים רסיטל במינון 40 מ"ג יחד. במקביל עקב נפילות במצב הרוח המליץ להוסיף 2 כדורים 25 מ"ג של סרוקוול. (לדעתי מקריאה על מאניה דיפרסיה באינטרנט הייתי במצב מאני) . כיום לאחר חודשיים וחצי בערך של שימוש בסרוקוול ולאחר החלפת תרופה של ציפרלקס 40 מ"ג ברסיטל 40 מ"ג שוב סובלת מימים רבים של דיכאון, חוסר תיאבון, שינה לא רגועה, בכי ללא הפסקה ופחד מתמיד מה יהיה הלאה הסוף איתי , מיואשת , חסרת כוחות ובא לי לי רק להיעלם לישון ולא לקום יותר. מה עושים? אני חסרת אונים ומיואשת מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה.

הוספת תגובה

• אני חרד למה שעושים לך

עודד
    15/10/2008

OCD, מוטב שתמצאי פתרונות להתמודד עם הבעיה של הכפייתיות, בנתיים לפי מה שאת מתארת את כבר על 3 תרופות שונות חלקן מסוכנות ביותר ויובילו לסימפטומים נוספים ולהחמרה במצבך לטווח הארוך ויקשה יהיה לפתור את הבעיה שעומדת במקור, בדרכים פשוטות ויעילות וללא כימיקלים. בתודה עודד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פני לעזרה אצל

עודד
    15/10/2008

מגן לזכויות אנוש, הם יתנו לך אלטרנטיבות, עושה רושם שהורסים לך את החיים עם תרופות על גבי תרופות ומידע שגוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעודד שאיני יודעת מיהו?

דינה
    16/10/2008

אתה כותב לי שהורסים אותי עם תרופות, תאמין לי שגם אני נגד תרופות אך לפעמים יש מצבים וסימפטומים שמחייבים טיפול תרופתי, המצב הנפשי משפיע על הגוף ויש תופעות לוואי לא מעטות ובלתי נסבלות. אשמח לקבל ממך תגובה כיצד בכל זאת ניתן לשקם את המצב ודפוסי החשיבה השליליים שמשבשים לי את החיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האפשרויות העומדות בפנייך

עודד
    16/10/2008

הן בלתי מוגבלות, אחד האלמנטים החשובים לשמוע דעות שונות, אך אין אף אדם שיודע טוב יותר מה טוב בשבילך חוץ ממך, את צריכה להחליט בעצמך כיצד לשנות ולשפר את מצבך, התרופות הן לא פיתרון נכון לדעתי, לצערי אין מערכת שלמה שמבוססת על המדע שאני מאמין בו ולכן לא תמצאי בתי חולים או מוסדות מבוססי עודד בתחום הנפשי, אם זאת יש לא מעט אפשרויות, התחילי להשקיע בעצמך, למדי שיטות מדיטציה, פעילות ספורטיבית נכונה, למדי את נושא התזונה ולמדי את עצמך לאכול נכון ובריא ככל האפשר, אוכל טרי, מאוזן טבעי, חפשי קבוצות פעילויות והדרכה והכירי אנשים חדשים שיעזרו לך בדרך חלקם סובלים מבעיות שונות כמו שאת מתארת, למדי את עצמך אט אט להיגמל ולא להיזדקק לתרופות, אל תחששי ואל תגדירי לעצמך בראש שאת סובלת מהפרעה או מחלה כזאת או אחרת, אל תתני לרטוריקה הפסיכיאטרית להנחות את דרך המחשבה שלך למעגלים לא נכונים, פירצי אותם לימדי גם את הצד השני והשלישי והרביעי, לא רק את אותה רטוריקה פסיכיאטרית. למדי את עצמך במצבים שאת מרגישה חסרת אונים או כואבת או חרדה לצאת מהמצב אם באמצעות יציאה מהבית סיבוב הליכה נשימה של אויר, אם באמצעות אנשים ופעילויות, אם באמצעות מסא'ג אמבטיה חמה ומרגיעה, ואם באמצעות חומרים טבעיים מאיכות טובה, כגון תה ירוק מרגיע, כוס קפה, למדי את עצמך להיגמל מהרגלים רעים, חפשי את המקומות והמחשבות שמובילות אותך לבעיות שלך ונצחי אותן, ניצחון הרוח על החומר, ייעוץ ועזרה ואנשים מקצועיים יכולים לעזור, התרחקי מאלו שרוצים הרבה כסף לכי לאלו שהם צנועים ולא לאלו שיטיחו בך את הרטוריקה הפסיכיאטרית הלוך וחזור או אלו שרוצים לעזור תמורת כל מיני תנאים, נניח דתיים תמורת חזרה בתשובה, סיינטולוגים תמורת הצטרפות לכת וכו' וכו', מצאי את אלו שיכולים לעזור לך ולחזק אותך, למדי את נושא התרופות שעליו את נמצאת לעומק כולל לשמוע גם את קולות הקיצונים ביותר בצד השני כנגד הפסיכיאטריה, כשם שהפסיכיאטרים הם קיצונים, למדי עשרות דרכים והמון כלים להתמודד עם כל מחשבה שלילית או בעיה, למדי את עצמך כיצד בצורה נכונה להתנקות מהתרופות ולהתייצב, וכיצד לנצח את השד הפנימי שאומר: יש לי בעיה משהו לא בסדר איתי, אל תחששי ממה שאנשים חושבים או אומרים עלייך , זה לא צריך להשפיע על חייך ועל הבחירות שלך, תהיי שקולה ועבדי עם ההגיון ופחות עם האמוציות והרגשות לעומת זאת היי קשובה לרגשות ולאמוציות ותני להם חופש, תהני ממה שאת, יישות מורכבת אנושית ומופלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לעודד

דינה
    16/10/2008

היי עודד. קודם רציתי לומר לך שאתה גרמת לי לרגע להרגיש ממש טוב ומעודדת מכל מה שאתה כותב. איך מגיעים אליך? האם אתה שייך לגוף כלשהו ואיך אני משיגה טיפול קבוצתי/פרטני בעלות נמוכה . תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמח אם עזרתי

עודד
    17/10/2008

בכנות זה הכל תלוי בך ורק בך, אני לא מייצג שום גוף, ואישית איני יכול לעזור לך, תפעלי בשביל עצמך וזכרי את עצותיי, מצאי את האנשים שיכולים לעזור יש כאלו הרבה, לכי להרצאות פתוחות בנושאים שהמלצתי תזונה, ספורט איזון טבעי, טיפולים אלטרנטיביים בחרי את מה שמתאים לך העשירי את ידיעותייך, אני אישית יודע כיצד לעזור לעצמי, טופלתי בחומרים אנטי פסיכוטיים אובחנתי כסכיזופרן בעל כורחי, נפגעתי מהטיפול העלתי במשקל, אני אישית התגברתי כבר כמה פעמים על הבעיות האלו, חזרתי למשקל המקורי של הגוף, עשיתי ספורט, הפסקתי עם תרופות, נגמלתי מהן, למדתי להיגמל מכל הרגל רע כולל סיגריות, למרות שחזרתי לאחרונה לעשן אני יודע כיצד להפסיק, אני עובד 7 ימים בשבוע כמעט מרבית היום על מנת להגיב ולכתוב באינטרנט ללא הכנסה נגד שחיתות, שקרים של חברות הסלולר, נגד פסיכיאטריה ונגד גופים נצלנים שונים ובמטרה להעלות מודעות לכיוונים נכונים של ספורט תזונה ואורך חיים נכון, אני ספורטאי בעברי, האמת שאני עובד יותר קשה מרוב הפסיכיאטרים האלו. אני מקווה שתצליחי לשנות את מצבך, בנוגע לגמילה מהתרופות לא למהר, לעשות באחריות ולהתייעץ גם עם רופא וגם עם אנשים שהצליחו לעשות את זה, זה צריך לבוא עם מעטפת של פתרונות אלטרנטיביים כמו שציינתי, אנרגיות חיוביות ואושר ניתן להשיג דרך התחברות לאנשים הנכונים שינויים באורח החיים לאורח חיים שגורם לך להרגיש טוב עם עצמך, יותר ידידותי לסביבה, ופחות מושפע מדברים שליליים, יחד עם פעילויות חברתיות כגון ריקוד תנועה ופעילות אירובית. שני דברים שאת כבר יכולה להתענין בהם ולעשות אלו תרגילים מתיחות שיחרור העצמות הגפיים והשרירים וגם מדיטציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כל רע להתייעץ עם רופאים רגילים

עודד
    17/10/2008

שאינם פסיכיאטרים, על כל צעד ושעל, יש רופאים כאלו שעוזרים לאנשים להיגמל מהתרופות. יש לעשות את זה עם מעקב רפואי כלשהוא, מאחר שזה לא תמיד קל ופשוט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו