ההבדל בין ocdלבין סכיזורפניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההבדל בין ocdלבין סכיזורפניה
    אורי
    16/10/2008

משהו מציק ובלתי נסבל עובר עליי מאז עישון חשיש חד פעמי מלפני ששה חודשים תחושות ריחוף וניתוק בלתי נסבלות אובחנתי כבר אצל פסיכיאטר בכיר ופסיכולוג קליני כחרוק מאוד מסכיזורפניה הבעיה היא שאני עבד למחשבות שלי זאת אומרתאני יכול לחשוב שמישהו מחכה לי למטה ורוצה לפגוע בי כמובן שאני לא מאמין בזה ואם יגידו לי את זה אני אצחק אך בכול זאת זה מלחיץ מאיים פוגע מדכא אותי או מחשבה שאנשים יכולים לעוף או שהבנינים מקבלים חיות נסגרים עליי או שהכול זה חולם והכול פה אשליה ואני לא באמת נמצא פה וזה מתבטא גם שאני יכול לשבת אם בן אדם וההרגשה כאליו אני במקום אחר מי זה הבן אדם הזה שמדבר איתי עכשיו נזכר בכול מיני אנשים שאני פוגש כמעט בכול יום והם נראים לי כחלום ויש לי גם תחושות געוגועים לאנשים ולדברים לא ברוררים אולי לילדות מצאתי את עצמי אתמול רואה בוב ספוג ונהנה מכול דקת צפייה המצב נהיה הזוי עזררווו נ.ב מטופל בציפרלקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ההבדל בין ocdלבין סכיזורפניה

18/10/2008

לסתם אחד.
    תגובות שליליות לעישון סמים מאוד נפוצות. אתה צריך לדבר עם המטפל שלך ולדון על האבחנה שהוא נותן למצב. לא נראה שמדובר בסכיזופרניה אבל יש לך תופעות של חרדה ודבר שנקרא דריאליזציה. תתייעץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו