חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    אודליה
    17/10/2008

שלום. נדמה לי שאני סובלת מהפרעת חרדה כלשהי. אולי תת קלינית אבל רציתי לפנות לייעוץ ותהיתי האם פסיכיאטר הוא המקום או שמא פסיכולוג יספיק. כל חיי הייתי פסימית, כשהכפתי לרעיה ואם לפני כ 4 שנים הנושא התגבר (יש לציין שגדלתי בצילו של אב ששמר עליי בצמר גפן ובכל פעילות שביצעתי ראה את הסכנות האפשריות והעביר לי את המסרים בצורה ברורה ולא קלה). כיום, אין לי שלא עוברת לי איזו שהיא מחשבה גרועה בראש כמו תאונת דרכים שבעלי משתתף בה, שהילד יפול בגן ויפתח את הראש, לא יקום משנת הלילה וכו'. אני כל הזמן מדמיינת איך אאלץ לחיות "בלי". מחשבות רעות בקיצור. אני צריכה לציין כי המחשבות לא מלוות אותי כל היום אבל בהחלט מגיעות כל יום. הן אינן מפריעות לי לתפקוד היומיומי, אינן גורמות לתופעות חיצוניות כמו הזעות וכו' אבל החלט משפיעות על מצב הרוח. אני מתפקדת כאמא במשרה מלאה + עובדת מנהלת במשרה מלאה + לומדת לתואר שני. והכל כביכול טוב בחיי. יחד עם זאת נדמה לי כי טיפול (כדורים?) יוכלו לעזור לי לשפר את איכות חיי. המלצתך? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות

18/10/2008

למיכל שלום.
    קודם תירגעי. לא נראה לי שאת סובלת מאיזה תסמונת קשה. יש לך כנראה נטייה טבעית לדאגנות יתר. תפני למטפל קוגניטיבי להערכה. באזור תל אביב את יכולה להתקשר ל 03-6962733 לקבל הכוונה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו