מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת..=/שיר17/10/2008
אני סובלת כבר תקופה ארוכה מדיכאון קשה מאוד. קיבלתי בעבר לפני כמה שנים פבוקסיל למשך שנתיים שמאוד עזר לי ושיפר את תפקודי.. כיום אני שוב סובלת מדיכאון ומטופלת אצל פסיכיאטר והחלטנו לחזור שוב לפבוקסיל 200 מ"ג וזה לא עזר בכלל.. אח"כ עברנו לציפרלקס וגם לא עזר.. בימים אלו אני נוטלת לוסטרל 200 מ"ג במשך שבועיים כבר ואין שום שינוי! המצב רוח הדיכאוני מסרב לעזוב ואני מרגישה שכבר אין שום תרופה שתעזור לי! התרופה הזו רק עושה לי תופעות לוואי בלתי נסבלות <הזעה מרובה והפרעות בשינה> ומעבר לכך כלום :( אני ממש מיואשת..ולא יודעת אם יש פיתרון לדיכאון הזה <אני גם מטופלת אצל פסיכולוג> האם יש סיבה שהכדורים לא משפיעים עלי יותר? מה לעשות? :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת..=/
18/10/2008לשיר שלום
יאוש עצור!
תתיעצי עם הרופא ותבקשי חיזוק של ה ssri שהוא נותר עם תרופה אחרת. יש הרבה מה לעשות לדיכאון שלא מגיב. אפשר לחשוב אפילו על טיפול כ TMS שזה גרייה מגנטית למוח. טיפול זה אושר לאחרונה בארצות הברית נגד דיכאון עמיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור לאון
מישהי18/10/2008אין סכנה לטווח ארוך למוח בשל כל התרופות הללו? אני מאוד פוחדת מזה.. אודה לך על תגובתך .. חשוב לי לדעת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור לאון
18/10/2008למישהי שלום
אין ספק שצריך להתייחס לאפשרות שתרופה כלשהי, אפילו אקמול, תיתן השפעה שלילית לאורך זמן. למעשה ביעה דומה קיימת עם הטלפונים הניידים, שתיית מים, ועוד. הדרך הרפואית הנכונה היא לבחור תרופה מוכרת וכך מכירים מקרוב את תופעות הלווי שלה, ועושים מעקב רפואי ומעבדתי תקופתי. הניסיון שלי כרופא מאוד רחב וטיפלתי כבר באלפי חולים בהצלחה וביטחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)