התיעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיעצות
    אורי
    18/10/2008

למרות שאני בחרדה ודכאון קשים (הפחד הוא מהלשתגע או להיות סכיזופרן)יש משהו שמטריד אולי זה מוכר למישהו מהרופאים או מהאנשים כאן יש לי תחושות ניתוק חזקות כארבע פעמיים ביום שנמשכות עד לרבע שעה עכשיו הבעיה איתם היא לא רק הניתוק עולה לי מין פלשבקים של זיכרון או מחשבות אסביר הפלאשבקים יכולים להיות מגיל 1 כים בן 21 אני יכול לזכור משהו וזה לא שאני מנסה להזכר אני מדבר עם בן אדם ופתאום בלי שום סיבה עולה לי מקום שהייתי בו לפני הרבה שנים או דיבור מלפני הרבה שנים מאין תחושות דה זה וו כזה וגורמות לי לחשוב שהשתגעתי והמחשבות זה משהו זה קורה כמעט רק לפני השינה אנינ פשוט שם את הראש על הכרית והמחשבות שלי בלתי ניתנות לשליטה הם עוברות מנושא לנושא בלי שום הקשר אחד לשני ובצורה משגעת כאשר אני פותח את עיני כי אני לא יכולן להירדם ככה זה מפסיק וגם קצת בבוקר זה מופיע לי אחרי שעהזה עובר מה זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות

הוספת תגובה

• תשובה לסמי

מיכל
    19/10/2008

שלום סמי, לדעתי אתה צריך לגשת לפסיכיאטר, מכיוון שאי אפשר לאבחן הפרעה, או מחלה על ידי מכתב קצר ברשת. ככל שתקדים ללכת כך תקצר את סבלך. מאחלת לך בריאות מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לסמי

ד''ר ערן ואדים הראל
    19/10/2008

אני מצטרף לעצתה של מיכל. ניכר כי אתה סובל ממצבך זה וכי אתה מוטרד מכך. פנה לפסיכיאטר בהקדם על מנת לעבור אבחון ולקבל המלצה לטיפול.
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו