הפסקת טיפול בליתיום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול בליתיום
    מ.אביב
    19/10/2008

ידידה קרובה שלי אובחנה כסובלת ממאניה דפרסיה. לאחר טיפול של כ-5 שנים בליתיום בליווי שיחות עם פסיכיאטר ,החליטה על דעת עצמה להפסיק את שניהם זה קרה לפני כחודש או קצת יותר. אני חייב לציין שהיא נראית טוב מתמיד גם פיזית וגם מנטלית החדות חזרה אליה בכל התחומים. עם זאת אני קצת חושש מפני הלא נודע. יש לציין כי היא לא מעוניינת לחזור כרגע לשיחות עם פסיכיאטר ואין לי דרך לשכנע אותה. אשמח לקבל תגובות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת טיפול בליתיום

הוספת תגובה

• תשובה לאביב

ד''ר ערן ואדים הראל
    19/10/2008

במחלה ביפולארית (מניה דפרסיה) הגורם המשמעותי ביותר הוא קשר טיפולי טוב על מנת לקבל פידבק לגבי המצב הנפשי. הסיכון הוא כי תתפתח מאניה וישנו שלב שקשה לעצור את ההתקדמות של המאניה. גם אם ידידתך אינה מעוניינת בטיפול תרופתי חשוב שכן תהיה בקשר טיפולי על מנת לזהות התחלה של מאניה ולמנוע אותה.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיקטל

דינדין
    06/01/2009

שלום רב, אני מעוניינת לדעת האם למיקטל וליתיום שייכים לאותה הקבוצה ? כיום אני לוקחת 200 מ"ג למיקטל ליום. האם צריך לעשות בדיקות דם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו