שאלה בקשר לזיפרקסה. תשיבו לי לפני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לזיפרקסה. תשיבו לי לפני
    שלמה מזרחי
    19/10/2008

או אחרי החג הבנתי שזה לסכיזופרניה, בו אדם אינו מודע לסביבתו ואינו יכול לתקשר עם הסביבה. לי יש משהו שנראה לי לפי הגדרות כOCD כי יש לי מחשבות עם טקסים וזה מאפיין חולים OCD אני מודע לסביבה שלי. לי יש מחשבות שאותם אני צריך לבטל באמצעות טקסים. מחשבות שמביאות לי דמיונות בלתי נשלטים של כאב על משהו חשוב לי. וכמו הפתגם לא לחשוב על פיל לבן שאז בא דווקא כזה, אצלי זה עיקרון דומה שאני מפחד שיבוא לי דמיון של כאב על דבר זה או אחר שחשוב לי. אני הלכתי לטיפול פסיכיאטר והוא אמר לי לקחת זיפרקסה והוא אמר שזה לחולים בסכעזופרניה. אבל הוא אמר שזה יכול להפחית לי את אותם דמיונות. האם המצב שלי מצדיק זיפרסקה לדעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לזיפרקסה. תשיבו לי לפני

21/10/2008

לשלמה שלום
    אתה צודק כאשר אתה מציין שזיפרקסה הינה תרופה לסכיזופרניה, אבל ניתן גם לשלב אותה בטיפול של מצבים כפייתים במיוחד באלו שלא הגיבו לתרופות של קבוצת ה ssri

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו