הכוונה לטיפול מתאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכוונה לטיפול מתאים
    יואב
    24/10/2008

שלום רב, אני גבר בשנות השלושים לחייו, רווק ועוסק במקצוע חופשי מתגמל ומספק. מעולם לא עברתי טיפול פסכיאטרי או פסיכולוגי ואין לי רקע וידע בתחומים אלה. בשנים האחרונות אני סובל מעליות ומורדות במצב רוחי שמשפיעות על חיי ועל קשריי עם הסובבים אותי. מצב רוחי לעיתים רע עד כדי כך שאין חשק לראות ולדבר עם אף אחד במשך ימים אחדים. ממידע לא מקצועי שקיבלתי אני מבין שישנה אפשרות שאני סובל מחוסר איזון כימי כלשהו, כזה שאפשר לטפל בו באמצעות טיפול תרופתי. הייתי מעוניין לקבל הכוונה לפסיכיאטר ולטיפול מתאימים. בנוסף, הייתי רוצה לדעת האם במידה ואכן אקבל טיפול תרופתי כלשהו תהיה לכך השפעה לרעה על חיי בעתיד בהיבט רישומי/תעסוקתי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכוונה לטיפול מתאים

הוספת תגובה

• הכוונה לטיפול מתאים

26/10/2008

ליואב שלום
    ניתן לפנות לרופאים הפסיכיאטרים של הקופה כדי להתייעץ על המצב. בקופה יש רישום של הדברים. כיום יש כ"כ הרבה אנשים בטיפול פסיכיאטרי או פסיכולוגי שהשפעה של הרישומים הללו חשובה רק במקרים של עבודה ביטחונית. אפשר לפנות גם לטיפול פרטי שהוא יותר דיסקרטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו