מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לוסטרל הריון ולידהתותי24/10/2008
נקטעה לי ההודעה הקודמת, סורי. ההודעה במלואה: שלום לפרופ' גרינהאוס ולשאר המומחים, אני סובלת מדיכאון עמיד שנים רבות מאוד, עברתי גם ECT ולאחר נסיונות תרופתיים רבים, הגעתי למצב יציב ומתפקד לאורך זמן עם לוסטרל במינון של 200 מ"ג ליום. היום גיליתי כי נכנסתי להריון (לא מתוכנן כמובן, אך רצוי, באיזור השבוע השלישי ) ואני בשנות השלושים לחיי, מה לדעתכם עליי לעשות? הממצאים שמצאתי אינם חד משמעיים לטובת הפסקת טיפול ב-SSRI בהריון, ובנוסף, אני מבינה שעולה הסיכון בכ- 60% בשל ההריון לחזרת הדיכאון (בהיעדר טיפול תרופתי?). מאידך, האופציה של סיכון מוגבר למומי לב בעובר גם כן מלחיצה? ומה יקרה לתינוק הבריא באם אמשיך בטיפול התרופתי לכשיוולד, האם יחווה תסמונת גמילה? ובהנקה, האם מעבר התרופה לחלב עלולה להזיק גם כן? פליז...עזרתכם המקצועית בהקדם... תותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסטרל הריון ולידה
26/10/2008לתותי שלום
קודם קל מזל טוב!
יש לך הרבה שאלות וכולן לעניין. הסיכון לחזרה של דיכאון בזמן הריון הוא מאוד גבוה כאשר האישה לא נוטלת תרופות. הסיכון לעובר הוא יחסית נמוך אבל חשוב מאוד לקבל דעה מקצועית בתחום. אפשר להתקשר למכון טרטולוגי (בהדסה עין כרם למשל) ולקבל תשובות לגבי ההשפעה על העובר וגם להשפעה של גיל האם. ניתן להקטין את הסיכון לתסמונת גמילה על ידי הקטנת המינון בחודש האחרון של ההיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)