מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאניה דפרסיה והפרעות נוספותאמיר27/10/2008
שלום רב אז כך מאז שאני זוכר את עצמי אני סובל מocd בגיל 14 סבלתי מדיכאון חמור שהצריך אישפוז וניסיון אובדני שנה לאחר מכן אובחנתי כסובל מהפרעת אישיות גבולית בגיל 14 עברתי טראומה ופיתחתי תגובה פוסט טראומטים הכוללת הפרעות דיסוצאטיביות אני סובל גם מהתקפי פניקה חרדות מחשבות פולשניות לחץ מועקה בעיות מיניות חבריות ועוד הרבה תופעות ליפני חצי שנה נוספה עוד חבילת ניירת לתיק האישי שלי בבריאות הנפש פיתחתי מאניה דפרסיה במחזוריות אולטרה מהירה עם מצבי mixed מידי פעם. היו לי רק גלים מניים ללא דיכאון ליפעמים ערבוב כשהתחילו איתי בדפלפט הוא החמיר את הדיכאון אבל בכל זאת המשכתי ב500 מ"ג הרמה היית 49.1 ב800 מ"ג הרמה היית 50.3 ב1200 מ"ג הרמה היית 52 ב1500 מ"ג הרמה ירדה ל51.1 אין לי מושג איך זה קרה אבל זה קרה הרופא רצה להגיע איתי לטווח טרפוייטי שבין 70 ל100 וכנראה שזה לא יקרה גם לא במינון של 3000 גם יש תופעות לוואי קשות טגרטול תרופה איומה מהיום הראשון עזבתי את הטיפול איתה אח"כ ליתיום עלה בסדר ברמה 8 חזרתי למצב הרגיל שום שיפור בגלים המניים ללא דיכאון אני סבור שלמיקטל תעזור לי פחות כי היא יותר מתאימה לדיכאון ופחות למניה או היפומניה כמו שיש לי לגבי טומפקס אני לא יודע איך הוא ואם הוא עוזר בכלל למניה? זיפרקסיה שמעתי שהיא מאוד טובה לmixed אבל אני לא יודע אם היא טובה למניה במחזוריות מהירה? לאחרונה יש סימנים פסיכוטיים שהם על "הגבול" לא בדיוק מצבים פסיכוטיים אלה דברים קטנים כאלה במיוחד בדיכאון ובmixed והרופא נתן לי פרפנן שגם מרגיע מאוד אבל אני לא רוצה להשתמש בו כי הבנתי שהוא יכול לגרום להפרעה בתנועה אז אני מעדיף אנטיפסיכוטי חדש יותר ואסכם בכמה שאלות: 1 האם כל נוגדי הפסיכוזה מרגיעים? 2 איזה מתאים ביותר גם להרגעה וגם למניה וגם לסימנים פסיכוטיים גבוליים כאלה ושלא גורמות לפגיעה בתנועתיות? 3מה עוד אפשר לעשות במניה דפרסיה כמו שיש לי? 4 אני ממש זקוק לעזרה תיעצו לי תנו לי כיוון תודה רבה רבה ואני ממש מצטער שזה היה ארוך יש לי הרבה מחלות נפש לעצרי מה אני יעשה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאניה דפרסיה והפרעות נוספות
01/11/2008לאמיר שלום
קראתי את התיאור שלך וללא ספק הוא נשמע "תיק כבד" עבורך. אני מקווה שתצליח להתאזן. כל תרופה נוגד פסיכוזה למעשה גם יכולה להרגיע. לכן ניתן להשתמש בכולם, כולל גיאודום, סרוקואל, סוליאן ועוד. זיפרקזה ולפונקס תרופות מצוינות אבל יכולות לגרום להשמנה משמעותית.
שילובים של תרופות נוגדות פסיכוזה ומייצבות מצב הרוח יש להם הסיכוי הכי טוב לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)