פריזמה - תופעות לוואי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריזמה - תופעות לוואי ?
    moshe2k
    31/10/2008

שלום אני בן 21. לפני כשנה התחלתי טיפול פסיכיאטרי פרטי, בעקבות בעיות פיזיות בעיקר (סימני התקרחות, גניקומסטיה) שגרמו לי לטראומות נפשיות. קיבלתי מרשם לפריזמה. השתמשתי בתרופה והייתי בטיפול כ 4 חודשים, התחושה עצמה היא של ערפול וניתוק מהמציאות לדעתי. עקב בעיות כלכליות נאלצתי להפסיק את הטיפול , ביחד עם הכדורים בהדרגה. במהלך החודשים בעיית ההתקרחות החריפה וצברה תאוצה, מצבי הנפשי בהתאם הולך ומתדרדר. אני שוקל להתחיל שימוש בפרופסיה (כדור למניעת התקרחות). שאלתי היא- האם יכול להיות שהשימוש בפריזמה גרם להאצה בתהליך ההתקרחות? עד לפני שנה ראשי היה מלא שיער, כעת הוא דליל בחלקו הקדמי ונראה רע מאוד. דבר נוסף במידה ואבחר להשתמש בפרופסיה ולחזור לפריזמה - האם יש סיכון בשימוש בשתי התרופות ביחד? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריזמה - תופעות לוואי ?

הוספת תגובה

• ...

א
    25/12/2008

אמרתה שהיה לך נשירת שיער בהתחלה..כנראה זה החמיר אם הזמן... פריזמה לא אמור להגביר נשירת שיער,נשירת שיער יכולה להיות מהרבה דברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריזמה - תופעות לוואי ?

27/12/2008

למשה שלום
    פריזמה לא גורם להתקרחות.
    אין התנגשות בין פרופסיה ופריזמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יו

lioeer
    29/12/2008

אני אוהב את אורטל א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו