מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבי עדין ללא יוצא מהביתאירנה04/11/2008
שלום אבי לא יוצא מהבית מזה 3 שנים הוא מטופל בזיפרקסיה 15 מ,ג פסיכאטרית באה הביתה אך הוא אינו יודע בשבילו אנחנו ממצאים לו כל מיני סיבות אחרת הוא לא היה מסכים שתבוא לאחרונה הוא אומר שכואב לו הגרון אך הוא לא יוצא לעשות צילום ולא מטפל אני הבת מאוד רוצה לעזור לו לצאת מהבית מה אפשר לעשות לגרום לו לצאת אמי מיואשת אך היא מטפלת בו והוא מקבל תרופה ללא מודע במזון כואב לי מאוד ועצוב מה אוכל לעשות {הוא היה כל הזמן בחוץ}הוא מפחד הוא אומר שמשטרה רוצה לקחת אותו{לאחר טראומה שהיה קצת זמן במעצר }אני מודע לכם מאוד אולי ממכם תבוא הישועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבי עדין ללא יוצא מהבית
ד''ר אירנה נתנאל06/11/2008אירנה שלום,
צר לי ועצוב על ההתמודדות הקשה שלך ושל משפחתך עם מצבו של אביך. דאגתך לאביך מאוד נערכת . יחד עם זאת מאוד קשה לעזור לאדם שלא מודע למצבו ולא רוצה לעזור לעצמו. אביך מפוחד עקב חוויה טראומטית שעבר וכדי לעזור לו נדרשת התערבות טיפולית מקצועית וממושכת. אין שום "פטנט" קסם אלא עבודה טיפולית מורכבת ושיטתית שתכלול גם את המשפחה. הדבר הכי חשוב שאתם יכולים לעשות זה להביא את אביך למודעות למה שקורה לו, תעזרו לו להתגבר על מחסומים האישיים שלו (פחדים, בושה, סטיגמה) שבולמים אותו מלקבל טיפול מרצונו.
תודה על פנייתך לפורום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)