למנהלי הפורום-בקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למנהלי הפורום-בקשה
    מיכל
    05/11/2008

אני מבקשת מכם לסנן הודעות מבישות של עודד, הוא מוריד את הרמה של הפורום לאפס. אנשים פונים לפורום זה מתוך בעיות אמיתיות, מתוך כאב ומצוקה, ולדעתי הוא מכניס להם רעיונות חולים!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למנהלי הפורום-בקשה

הוספת תגובה

• סינון הודעות

ד''ר אירנה נתנאל
    06/11/2008

מיכל שלום,

אנו בהחלט מורידים את כול ההודעות הלא ראויות ומודים לכול המשתתפים על פניתכם לפורומים שלנו. פנייתכם חשובה לנו ונשמח לעזור במידת האפשר.

בברכה ובכבוד רב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודד

מיכל
    07/11/2008

אני מכירה את הפסיכיאטריה מהצד הטוב שלה, אני מכירה כמה וכמה אנשים שהפסיכיאטריה עזרה להם, שיקמה אותם, החזירה אותם לחיים רגילים ותקינים. הפסיכיאטרים שאני פגשתי, היו אנשים רגישים, אמפטיים ומעל הכל מקצועיים!!!! לא מכירה את הסיפורים שלך, על אלימות, כוחניות, אתה מתאר תמונת מצב, לדעתי, הזוייה, חלילה לי מלפגוע בך, אך לעשות הכללות, ולהגיד שהפסיכיאטרים הם פושעים, זה פשע בפני עצמו!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה כותב מאוד יפה, אך....

מיכל
    07/11/2008

"בן אדם שיהיה משוכנע שהוא חולה נפש...... זה כמו להגיד בן אדם שיהיה משוכנע שיש לו סרטן, יחלה בסרטן, אני לא מאמינה בגישה זו. אנשים אשר לוקים בנפשם, אין הדבר תלוי בהם, עד כדי כך שיש כאלה שהאישיות שלהם נהרסת כליל. בנוגע לתרופה שאתה מנסה לשווק, ככל הנראה שהיא לא מושלמת, כי אני לא רואה כל סיבה למה חברת תרופות לא תרצה לייצר תרופה שהיא כל כך מועילה וטובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו