סוליאן והפרעות תנועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוליאן והפרעות תנועה
    שבתאי
    06/11/2008

מה מתוך התרופות הבאות גורם להכי פחות הפרעות תנועה ובמיוחד "טארדיב דיסקינזיה":זיפרקסה, ריספירידאל, סוליאן,סרדולקט? הדבר חשוב לי מאד היות ואני סובל מהפרעת תנועה מאוחרת{טארדיב דיסקינזיה"} ולכן החליפו את התרופה שלי מסרדולקט לסוליאן. אנא דרגו את התרופות בסדר יורד מהטוב ביותר לפחות טוב, מתוך ארבעת התרופות שצינתי לעיל. תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוליאן והפרעות תנועה

הוספת תגובה

• מה עם שאלתי

שבתאי
    09/11/2008

אודה לכם אם תשיבו על שאלתי בהקדם האפשרי, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצאתי תשובה לשאלתי

שבתאי
    11/11/2008

שלום קיבלתי מכם הודעה לEmail שלי שנתפרסמה תשובה לשאלתי בפורום פסכיאטריה, אך כשנכנסתי לראות מה התשובה לשאלתי ,לא היתה שום תשובה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוליאן והפרעות תנועה

13/11/2008

לשבתאי שלום
    כל התרופות מהדור השני נחשבות לבטוחות יותר בכל הנוגע לפרעות תנועה. סרוקאול נחשבת ליותר בטוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו