מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה מצב פסיכוטיבת מודאגת07/11/2008
לאימי בת 65 היסטוריה פסכיאטרית הכוללת בעברה OCD קשה וחרדות שגררו בעברה הפלה יזומה כי היתה חרדה פן חדר לה אבק.( עיקר שנות ילדותי בצילה עברו עם אמא חרדה וחודרנית- היום אני בת 39 אשת קריירה ומצליחה ומוערכת אבל...עדיין תחת חודרנותה של אמי (וודאי שלא התחתנתי...ולא מסוגלת לפתח קשר אינטימי)). אימי היתה מטופלת לפרקים במלריל שהופסק ,TCA ובנזודאזפינים. כעת עיקר התנהגותה מאופיינת בהתפרצויות זעם אלימות(מילולית) כלפי וכלפי אבי שמטפל ודואג לה כמו נסיכה. כל דבר קטן כמו .. חילוקי דעות על מיקום של תמונה בבית שלי! גוררת התפרצות זעם אלימה ,קללות , והתבטאויות עויינות ...טוענת שאני הכי גרועה בעולם והיא במצב רעוע בגללי ובגלל אבי. האם מצבה הוא פסיכוטי ? האם הטיפול הדרוש לה הוא פסכוטרפיה או טיפול תרופתי כל שהוא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה מצב פסיכוטי
ד''ר אירנה נתנאל07/11/2008שלום לך,
דרך המכתב בפורום לא ניתן להגיע לאבחנה מדויקת האם אמך במצב פסיכוטי. התנהגותה יכולה להצביע על מספר דברים ולכן, נדרשת בדיקה מעמיקה בנוכחותה הפיזית. אין ספק שכדאי לפנות להתייעצות פסיכיאטרית.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)