עזרה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה?
    מיכלי
    07/11/2008

אני בת 20. אני לוקחת קלונקס כבר 3 שנים בערך. אני מצטערת אני לא יודעת את המינון..אני יכולה להגיד שלקחתי רוב הזמן כדור לבן שלם. לפני 3 חודשים בערך התחלתי להוריד בהדרגתיות את הכמות..נורא נזהרתי בזה. ועד לפני כמה ימים לקחתי רבע כדור כתום! עברו כמה ימים..אני בלי קלונקס..וכואב לי הראש..אני חרדתית יותר וחלשה. תוך כמה זמן יעברו ההרגשות האלו?.. אני אמורה להרגיש כל כך רע?.. והאם זה יכול לגרום לי לבלבול?..(אני מוצאת את עצמי חושבת מחשבות חרדתיות ולא סימפטיות. אני מבולבלת ולא יודעת אם לעשות החלטות חשובות כרגע שאני נמצאת בגמילה מהכדורים..או לחכות?..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה?

הוספת תגובה

• עזרה?

11/11/2008

למיכלי שלום
    הירידה המאוד הדרגתית שעשיתצויינת, כך צריך לעשות. לא אמרת מדוע התחלת עם התרופה. קיימת אפשרות שאחרי שמפסיקים תרופה המצב שהוביל להמלצה לקחת את התרופה חוזר. אז צריך להעריך עם יש צורך להישאר על התרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו