לדעתכם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתכם?
    אנונימי
    09/11/2008

לדעתכם שני פסיכאטרים מומחים ופסיכולוג קליני יכולים לטעות באבחנה שלהם האבחון שלי הוא חרדה ודכאון מכיוון כולם אך זה נראה לי שונה זה נראה כמו ocd או סכיזורפניה ואסביר למה 1.יש לי ניתוקים ריחופים ולא רגילים מאוד חריפים 2.יש לי פלאשבקים או דה זוו לא יודע איך להסביר את זה מרגיש שונה בזמן אווירה שונה מהרגיל 3שאני נמצא במקום במפעל או בחדר אני מרגיש כי הוא סוגר עליי או שדברים נראים לי קצת שונה(שולחן כסא בן אדם)או שאני שומע שמזיזים משהו וזה עושה רעש יש לי התקף. 4.יש לי מחשבות שווא אבל אני לא מאמין כמובן לאמונה מבין שמדובר במחשבות שווא ולאחר כמה דקות אפילו מצחיקה אותי המחשבה אבל באותו רגע אני נכנס ממנה לחרדה 5.מנותק מהכל מפחד ליצור קשרים מרגיש מדוכא רוב הזמן חשוב להדגיש כי אין לי שום אמונות שווא או דברים כאלה יודע שאני לא בסדר והבעיה היא אצלי נוטל 1 מ"ג ציפרלקס והחרדות עדיין לא עוברות (ניתוקים פלאשבקים דה זוו והרגשה של סכיזורפן או חולה נפש)לדעתכם הם טעו זה כול הסיפטומים שמשתלטים עליי לאחר שימוש חד פעמי בחשיש ברמה נמוכה מאוד מאוד. מה שאני בא להגיד בגדול שראיתי אנשים חרדתיים והם לא כמוני(רעידות בחזה זיעה)לי אין את הדברים האלה יותר לכיוון הפסיכוזה הוא הפחד שלי אני כמעט משוכנע שאני תמיד נמצא בזמן פסיכוטי מה דעתכם ומה ניתן לעשות כי כבר נמאס לי מהמצב המגעיל הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדעתכם?

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    10/11/2008

אורי שלום,

מה שאתה מתאר מתאים להפרעת חרדה וממש לא סכיזופרניה ולא מצבים פסיכוטים. תופעות שאתה מתאר נקראות דיסוציאציה והיא מאוד אופיינית להפרעות חרדה . ציפרלקס הינה תרופה מצויינת שמאוד עוזרת במצבי חרדה. אני מציעה לך לא להתעסק באבחונים עצמיים ולהשאיר את זה לאנשי מקצוע. אם אתה מעוניין בחוות דעת נוספת תפנה לפסיכיאטר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו