פרידה והפרעת אישיות גבולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה והפרעת אישיות גבולית
    יניב
    10/11/2008

שלום רב, אני בן 28 ולאחרונה הובחנתי כבעל הפרעת אישיות גבולית. לפני כחצי שנה חברה שלי עזבה אותי ולפני שלושה חודשים חזרנו לקשר ושוב פעם היא עזבה. לא הצלחתי להתמודד עם זה, הלחתי לאשפוז מרצון ולטיפול פסיכיאטרי קבוע. אני לאחר מספר ניסיונות אובדניים והבעיה שלי שאני לא מצליח להניח לבחורה המסכנה. השבוע על להתייצב בפני תביעה לצו הגנה שיכול להיות ירחיק אותי ממקום לימודי וכמו כן בפני משפט פלילי בתאריך שאינו ידוע. כל זאת אחרי שהחברה לשעבר הגישה את התלונות בטענה שאני מסוכן. האם אני באמת מסוכן? האם נכון להתגונן על ידי הצגת ההפרעה או שעדיף להתעלם ממנה בבית המשפט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדעתי - יניב

מיכל
    11/11/2008

אתה צריך להציג את הבעיה שאתה סובל ממנה, אתה אובססיבי לחברה שלך, ואין ספק שזה על רקע הבעיה שלך. חבל שיהיה לך תיק פלילי, שאני מניחה שבמצב רגיל לא היית מגיע לזה. וחוץ מזה תתמיד בטיפול הפסיכיאטרי, תרופתי ותראפי אני מאמינה שיהיה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה והפרעת אישיות גבולית

13/11/2008

ליניב שלום
    לא ניתן להסתתר מאחורי אבחנה פסיכיאטרית כזו או אחרת כדי להצדיק הטרדה או תוקפנות כלפי אחרים. כאשר אתה מטריד בחורה שלא רוצה אותך אתה פשוט רומס את הזכויות הבסיסיות של אדם אחר. יש לזה רק תשובה אחת, תפסיק. תחפש לך בחורה שרוצה אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו