שאלה על לקיחת מרוניל ורספירדל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על לקיחת מרוניל ורספירדל
    הילה רוגוזי
    18/11/2008

אני לוקחת מרוניל 150 מ"ג בשילוב 1.5 מ"ג של RESPIREDAL אני סובלת מחרדה אובססיבית, ילדתי לפני 3 חודשים. ואני בת 44 יש לי כמה שאלות: 1. האם לפי נסיון שלך אשה שנוטלת את התרופות הללו וסובלת מהפרעה דומה מסוגלת לגדל 2 ילדים? 2. האם לספיגה טובה של התרופות הללו דרוש לאכול רק אוכל בריא או שאפשר לאכול גם אוכל רגיל כמו קמח לבן, כמו עוגות, קורסונים וכו',תפוזים 3. אם אכלתי אוכל שיש בתוכו גם יין , כמו בשר עם יין אדום, האם זה יכול להפריע לספיגה של התרופות הללו? 4. אם קיבלתי שלשולים או הקאות סמוך ללקיחת התרופות - האם זה יכול להשפיע לספיגת התרופות הללו? 5.כמה זמן לוקח עד שהשילוב הזה של התרופות משפיע? תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון לשאלה על לקיחת מרוניל+רספרידל

הילה רוגוזי
    19/11/2008

אני לוקחת מרוניל 150 מ"ג בשילוב 1.5 מ"ג של RESPIREDAL אני סובלת מחרדה אובססיבית, ילדתי לפני 3 חודשים. ואני בת 44 יש לי כמה שאלות: 1. האם לפי נסיון שלך אשה שנוטלת את התרופות הללו וסובלת מהפרעה דומה מסוגלת לגדל 2 ילדים? 2. האם לספיגה טובה של התרופות הללו דרוש לאכול רק אוכל בריא או שאפשר לאכול גם אוכל רגיל כמו קמח לבן, כמו עוגות, קורסונים וכו',תפוזים 3. אם אכלתי אוכל שיש בתוכו גם יין , כמו בשר עם יין אדום, האם זה יכול להפריע לספיגה של התרופות הללו? 4. אם קיבלתי שלשולים או הקאות סמוך ללקיחת התרופות - האם זה יכול להשפיע לספיגת התרופות הללו? 5.כמה זמן לוקח עד שהשילוב הזה של התרופות משפיע 6. מה יכול מהסביבה החיצונית להשפיע לרעה על השפעתן של התרופות הללו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרוגוזי

ד''ר ערן ואדים הראל
    20/11/2008

עם הפרעה אובססיבית קומפולסיבית ניתן לנהל חיים נורמטיביים אם מטפלים בה נכון. בעיות במערכת העיכול יכולות להשפיע על ספיגה אך מרכיבי התזונה פחות.
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

הילה רוגוזי
    20/11/2008

שלום, אודה לך מאוד אם תוכל לענות על כל השאלות שלי. כתבת שלמרכיבי התזונה יש פחות השפעה על ספיגת התרופה, אבל עדיין יש? תוכל בבקשה לפרט, כי זה מאוד מאוד חשוב לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו