מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על לקיחת מרוניל ורספירדלהילה רוגוזי18/11/2008
אני לוקחת מרוניל 150 מ"ג בשילוב 1.5 מ"ג של RESPIREDAL אני סובלת מחרדה אובססיבית, ילדתי לפני 3 חודשים. ואני בת 44 יש לי כמה שאלות: 1. האם לפי נסיון שלך אשה שנוטלת את התרופות הללו וסובלת מהפרעה דומה מסוגלת לגדל 2 ילדים? 2. האם לספיגה טובה של התרופות הללו דרוש לאכול רק אוכל בריא או שאפשר לאכול גם אוכל רגיל כמו קמח לבן, כמו עוגות, קורסונים וכו',תפוזים 3. אם אכלתי אוכל שיש בתוכו גם יין , כמו בשר עם יין אדום, האם זה יכול להפריע לספיגה של התרופות הללו? 4. אם קיבלתי שלשולים או הקאות סמוך ללקיחת התרופות - האם זה יכול להשפיע לספיגת התרופות הללו? 5.כמה זמן לוקח עד שהשילוב הזה של התרופות משפיע? תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון לשאלה על לקיחת מרוניל+רספרידל
הילה רוגוזי19/11/2008אני לוקחת מרוניל 150 מ"ג בשילוב 1.5 מ"ג של RESPIREDAL אני סובלת מחרדה אובססיבית, ילדתי לפני 3 חודשים. ואני בת 44 יש לי כמה שאלות: 1. האם לפי נסיון שלך אשה שנוטלת את התרופות הללו וסובלת מהפרעה דומה מסוגלת לגדל 2 ילדים? 2. האם לספיגה טובה של התרופות הללו דרוש לאכול רק אוכל בריא או שאפשר לאכול גם אוכל רגיל כמו קמח לבן, כמו עוגות, קורסונים וכו',תפוזים 3. אם אכלתי אוכל שיש בתוכו גם יין , כמו בשר עם יין אדום, האם זה יכול להפריע לספיגה של התרופות הללו? 4. אם קיבלתי שלשולים או הקאות סמוך ללקיחת התרופות - האם זה יכול להשפיע לספיגת התרופות הללו? 5.כמה זמן לוקח עד שהשילוב הזה של התרופות משפיע 6. מה יכול מהסביבה החיצונית להשפיע לרעה על השפעתן של התרופות הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרוגוזי
ד''ר ערן ואדים הראל20/11/2008עם הפרעה אובססיבית קומפולסיבית ניתן לנהל חיים נורמטיביים אם מטפלים בה נכון. בעיות במערכת העיכול יכולות להשפיע על ספיגה אך מרכיבי התזונה פחות.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
הילה רוגוזי20/11/2008שלום, אודה לך מאוד אם תוכל לענות על כל השאלות שלי. כתבת שלמרכיבי התזונה יש פחות השפעה על ספיגת התרופה, אבל עדיין יש? תוכל בבקשה לפרט, כי זה מאוד מאוד חשוב לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)