מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ivhenu etslibahur19/11/2008
depersonalization de realization ve natnu li seroguel ma atem omrim ze meod mafhid oti chehichtagati legamrey veetstareh li hyot al trufot col hahayim ani margish hahidafuk baolam bentayim yesh eze tipim ? eh lehitmoded? huts mehatrufot camuvan? toda raba ve sliha al hactav vehuts mize cshemedabrim iti ze meatsben oti meod velahen ani levad cvar shavua vahetsi
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוקיי המשך
bahur19/11/2008זה נורא מפחיד הדפרסונליזציה הזה אין לי כוח לעשות כלום קשה לי להאמין שאני אצא מזה אני כרגע עוזב את הלימודים מגיע הביתה ומחכה ליום בו אני אמות לדיכאון יש 1000 פתרונות אבל דיפי? אפס מה הדרך להתמודדות? להיות בין אנשים וכולם יצעקו עליך למה אתה מתנהג בצורה כזאת ? ואני בין כה שונא את עצמי מאז הדיפי הזה אני לא מחייך אף פעם ולא יעזור שום חשיבה חיובית כי אני לא מחליט מה לחשוב כי אני לא בעולם הזה בכלל וכבר לא צוחקים איתי אלא צוחקים עלי אני משדר לכל בן אדם עוף מפה בניגוד לרצוני מישו קרוב בא אלי רוצה לדבר קצת אתה רוצה או ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי
bahur21/11/2008בבקשה תענו אני סובל הרבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי המשך
29/11/2008אני ממליץ לך לפנות לגורם מטפל שיאבחן את מצבך ויציע דרכים להתמודדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהivhenu etsli
21/11/2008תכתוב בבקשה בעברית רגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי בעברית רגילה
בחור21/11/2008תתייחס בבקשה רק ל"אוקיי המשך" תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)