מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות על טיפול ועל כדוריםבת 3022/11/2008
שלום, כבר תקופה של כחודשיים-שלושה שאני מטופלת אצל פסיכולוגית הרבה לא טוב לי אני עצובה ורגישה להמון דברים נפגעת בקלות כועסת, מתרגזת, חסרת סבלנות, בוכה, נכנסת למצבי לחץ, מוציאה את הדברים מפרופורציות אני חושבת שזה משהו שמלווה אותי כל החיים במינונים מסויימים ויש תקופות יותר שמחות אבל לאחרונה אני מרגישה את זה יותר קיצוני בתחושות. אני רווקה, אין לי חבר כבר הרבה זמן אז הרבה אני מבלה עם עצמי ויש רגעים שהכל בסדר ואני יכולה סתם להנות מערב עם עצמי ויש ימים שכואב לי פיזית בגוף מרוב שאני לבד. ואני לא רואה באופק שום גבר שיגיע וישאר, בטח לא במצבי הנוכחי. אני לא מרגישה שהטיפול עוזר לי בנתיים אבל אני לא רוצה לעזוב כי אני ממש צריכה עזרה ורק המחשבה על הפסקת הטיפול יכולה להכניס אותי למצב של יאוש. אני חייבת לציין שבסך הכל אני בחורה חמודה ותקשורתית עובדת עם אנשים ולכאורה כל נראה בסדר כלפי חוץ, ויש גם רגעים שהדברים בסדר אבל אז דבר אחד קטן מפיל אותי לרצפה, מאוד בקלות זה קורה. לפני שבוע המטפלת הציעה לי להתחיל לקחת כדורים במקביל לטיפול ומאוד נבהלתי מהרעיון וישר שללתי אותו. עכשיו שוב יצאו הדברים מפרופורציות והתחלתי לחשוב על זה שוב: אם אולי כן כדאי לקחת כדורים ואני סתם נלחצת מהרעיון או שלא כדאי להתחיל עם זה. אני מפחדת מהתופעות לוואי, מהתלות בכדור, מהתמכרות, ומהרעיון באופן כללי. השאלה שלי בעצם היא: מה לעשות? להמשיך את הטיפול? להפסיק? לקחת כדורים? אולי יש משהו טיבעי שיכול לעזור לי? אני מרגישה דיי אבודה וחסרת אונים ולכן אני כותבת פה. אשמח לתגובה, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבת 30
ד''ר ערן ואדים הראל23/11/2008אם המטפלת שלך חושבת שנטילת תרופות במקביל לטיפול הפסיכולוגי זה משהו ש יכול להועיל לך אז אני ממליץ לך לפנות לפסיכיאטר ולשמוע מה חוות דעתו. הוא גם ייתן לך תשובות לגבי תופעות הלוואי האפשריות וכו'. במסגרת הפורום לא אוכל לייעץ לך מעבר לזה.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)