מעיין,,,,,, תודה מראש.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעיין,,,,,, תודה מראש.
    דליה
    24/11/2008

הי אני מעיין בת 25 ויש לי כמה שאלות 1.אדם שיש לו פחד מרדיפות, פחד מימשהו שעוקב אחריו ,מימשהו רוצה לעשות לו רע, וכול מיני דברים דומים שרק נימצאים אצלו בראש ...השאלה האם מיקרה כזה נובע רק מלקיחת סמים ,או גם בלי שום קשר לסמים.? ....או שחייב להיות קשר בין המחלה הזאת לסמים? מה ההאחוזים של של הקשר בין המחלה לסמים...? אם אדם לקח סמים לפני כשנתיים האם תופעה כזאת יכולה להגיעה ככה פתאום?.... מה הסיכויים של דבר כזה ? ..... 2.השאלה די דומה...... אדם ששמוע קולות.,שחושב שמישהו מדבר אליו, ודברים דומים..... אז השאלות ששאלתי לגבי השאלה הראשונה הן אותם שאלות לגבי השאלה השניה שלי..... 3. איזה תרופה פסיכאטרית ניחשבת החזקה ...הכוונה למצבי לחץ,חרדות,ופחדים וכאלו.. איזה תרופה פסיכאטרית היא החזקה ביותר במצבים כאלו...אני יודעת שמתחילים שלב שלב אבל אני שואלת לידע כללי שלי...מה התרופה החזקה ביותר לחרדות פחדים וכאלו... ועד איזה מינון אפשר לתת אותה......... סורי ענקי על כל השאלות אבל אשמח לקבל תשובה מדוייקת... זה נורא נורא נורא חשוב לי.... המון המון תודה בי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעיין,,,,,, תודה מראש.

הוספת תגובה

• מעיין,,,,,, תודה מראש

29/11/2008

לדליה שלום
    הקשר בין לקיחת סמים ומצבים פסיכוטים מורכב. מצבים פסיכוטים הם הפרעה משמעותית בתפקוד המוח שמאופיינת על ידי חשיבה לא מציאותית (רדיפות) או שמיעת קולות. הקשר עם סמים הוא ברור כאשר הפסיכוזה מופיעה בזמן שהאדם לוקח סמים. סמים שונים הן בעלות השפעה שונה. כאשר התופעות האלו מופיעות זמן מסוים ללא זמים בדרך כלל אנו חושבים על מחלה כ סכיזופרניה.
    הטיפולים למצבים פסיכוטים הם שונים ורבים. בדרך כלל מתחילים עם תרופה בשם ריספרדל או ריספונד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו