מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה פיתרון לדיכאוןאיילת מ24/11/2008
אני בת 26 וסובלת מדיכאון מאז שאני מכירה את עצמי(דיסטמיה כך נאמר לי) ,הייתי אצל פסיכיאטר שנתן לי כבר 2 סוגי כדורים תופעות הלוואי של הכדור הראשון היו חזקות מידי ואז החלפנו לשני לציפרלקס 10 מ' מה שגרם לשיפור קל מאוד במצב הרוח אבל לא יותר מזה, הפסקתי את הטיפול לפני כחצי שנה ובחודש האחרון מצבי החריף עד מאוד ,אני כבר לא בקשר עם הפסיכיאטר כי לא הייתי מרוצה ממנו בכלל,אני כרגע מחפשת פסיכיאטר אחר דרך קופ"ח כללית, ישנה רשימה ממנה אני אמורה לבחור. השאלה שלי היא האם ישנה עדיפות למישהו שהוא ד"ר?,או לפרופ' (מנהל ביה"ח)? או מישהו בדרג מנהל מחלקה?מה יהיה טוב יותר באיבחון וטיפול, בכל מקרה אני מאוד רוצה למצוא פסיכיאטר טוב שידע להתאים טיפול לבעיה,וכמבן שאם יש לך המלצה על פסיכיאטר טוב המתמחה בדיכאון אשמח לקבל את הטל' שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון אישי מנסיון אישי
שומשום20/11/2012התרופות תורמות בעיקר למאזנים של חברות התרופות
אני מציע לך לעסוק בספורט ולהלחם על דקת פעילות לנסות עם כל הקושי להלחם על כל אימון ולהתמיד. השיפור מידי ויעודד להמשיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשומשום אני חולק לגבי מה שרשמת
gf20/11/2012דיסטמיה נחשב לדיכאון יותר "קל" מדיכאון מג'ורי/בינוני/קשה. לפי מה שהבנתי הכדורים משפיעים דווקא יותר על אנשים שסובלים מדיכאון בינוני או קשה. פעילות ספורטיבית לא משפרת לכל אחד את המצב רוח, במיוחד אם זה דיכאון קשה או בינוני. אני לא יודע עד כמה זה אפקטיבי פעילות ספורטיבית בדיכאון יותר קשה. כלומר, זה יכול להועיל אבל אני חושב שבמקרה הזה הכדורים אמורים להועיל פי כמה וכמה. אל תשכח גם שהתופעות לוואי משפיעות על כל אחד בצורה אחרת. ויש גם כאלה שבקושי סובלים מהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון
ד''ר אירנה נתנאל26/11/2008איילת שלום,
צוות הרופאים והמטפלים של מיינד קליניק מתמחים בטיפול בדיכאון. פרטים ליצירת הקשר כתובים למעלה בראש העמוד.
נשמח לעזור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)