לחץ, חרדה, והפרעת קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ, חרדה, והפרעת קשב וריכוז
    לולי
    01/12/2008

אני בן 33, נשוי, אבא לשני ילדים, עובד, ולאחרונה נרשמתי ללימודי ערב בהנדסה. הלחץ והעומס קשים לי ובעיקר אני מרגיש שקשה לי מאוד להתרכז בזמן השיעור מאחר והלימודים מתחילים אחה"צ, לאחר יום עבודה. אני מאוד רוצה להמשיך ללמוד אך קשה לי העומס, הלחץ ואי היכולת להתרכז. שאלתי היא האם ישנו טיפול תרופתי שיכול לעזור לי?האם ריטלין יכול לפתור לי את בעיית הריכוז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה למורן

ד''ר ערן ואדים הראל
    01/12/2008

השאלה היא האם הקושי בריכוז הוא על רקע הפרעת קשב (אשר במידה וקיימת בהכרח גם הייתה קיימת בילדות) או על רקע עייפות לאחר יום עבודה שהיא טבעית. לשם כך ניתן לעבור אבחון של קשב וריכוז על ידי שאלונים וראיון קליני. במידה וקיימת הפרעת קשב ניתן לטפל על ידי תכשירים כמו ריטלין.
    בברכה,
    דר' הראל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל מי עלי לפנות על מנת לעבור אבחון

לולי
    01/12/2008

אל מי עלי לפנות על מנת לעבור אבחון כזה, כפי שאתה מציע? אצל פסיכיאטר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למורן

ד''ר ערן ואדים הראל
    01/12/2008

כן, גם אצלי במיינד קליניק תוכל לעבור אבחון שכזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו