מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צפרלקס - האם רעד בגוף הוא אופיני לתפעות הלוואיי?SHLAMIT02/12/2008
שלום ברצוני לדעת כמה זמן לוקח עד שתופעות הלוואי נעלמות ,האם רעד בגוף הוא אופיני לתפעות הלואיי, יש לציין שגם לפניי השימוש היו לי תגובות של רעד בגוף,ואיי שיווי משקל, וכאביי ראש עברו כחודש וחצי מאז שהתחלתי להשתמש בכדור אחד של 10 מ"ג
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב מאוד
SHLAMIT03/12/2008שלום לצוות, אשמח אם תענו לשאלתי זה מאוד חשוב,אני אחריי 6 שבועות של לקיחת צפרלקס,רוב התופעות לוואיי כמו חרדות ודיכאון ובחילות חלםו להן,אך יש לי תגובה מאוד קשה של רעד חזק וכאביי ראש חזקים ורצון של מתן שתן של כל כמה דקות במהלך של שעה עד שעתיים ואף יותר עד שזה חולף ,התחושה מאוד לא נעימה ואף קשה,יש לציין שגם במהלך היום תפעות אילו קיימות אך עוצמתם חלשה יותר שאלתי היא האם זה אופיני לאחר שישה שבועות ? האם הכדור לא מתאים לי? היום למשל לא לקחתי את התרופה ולא היו לי תגובות הללו. תודה מראש שולמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה התיחסות
SHLAMIT04/12/2008בקר טוב לרופאים. בבקשה זה מאוד חשוב לי למה לא עונים , אני מטופלת אך הפגישה היא בעוד כחודש.ואני לא כל כך מרגישה טוב עם הטיפול.חשוב לי רק חוות דעת שלכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשלומית
ד''ר ערן ואדים הראל04/12/2008התופעות שאת מתארת יכולות להתאים גם להסתמנות של חרדה ועל כן קיים קושי להבדיל אותם מתופעות לואי אפשריות של התרופה. על מנת להקטין סיכוי לתופעות לואי מומלץ ליטול את התרופה יחד עם ארוחה. על מנת לוודא שמדובר בתופעת לואי ולא בסמני חרדה לאור המצב הבסיסי תאלצי לפנות לרופא המטפל שמכיר אותך לברור מעמיק יותר.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההיתיחסות
SHLAMIT04/12/2008אני לוקחת את התרופות בבקר יחד עם ארוחת בקר וגם אני מקבלת תרופה לכיבה בשם לנטון. שאלה שלי אם קשור לחרדה למה התופעות לא מטמעטות לאחר לקיחה של הצפרלקס . אני לוקחת את התרופה כ40 יום. האם זה לא מספיק כדיי להפחית את התופעות בתודה מראש שולמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)