עזרה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה!!!
    רואבן
    02/12/2008

אני לוקה בהפרעת חרדה קשה ....פחד להתשגע הוא העיקרי זה מתבטא בדיראליזציה ודפונסרליזציה...מה שמוזר שאצל כול האנשים אם הפרעות החרדה שאני מכיר או שקראתי קצת באינטרנט יש להם סיפטומים רגילים של חרדה כמו דפיקות לב נשימה כבדה וכדומה אצלי זה מעט שונה לדעתי אצלי זה גובל בפסיכוזה יש לי שני סיפטומים שגורמים לי לחושב כי אני חולה נפש לפעמים אני לא חושב סדיר המחשבה שלי מבולבלת אני שומע מישהו מדבר איתי ואני מנסח טוב טוב את המשפט שלו (במחשבה)וממש זה אבסורדי.....לא חשיבה רגילה שאומרים משהו ואני מקבל את זה בנוסף יש לי כול מיני מחשבות קופצות כאלה אני יכול לחשוב סדיר על משהו ופתאום קופץ לי איזה שם או פסוק מהתנ"ך או סתם משפטים שלא קשורים לזמן מקום או נושא והם ללא שליטה כמו פלאשבק ועוד משהו יש לי התקפי אימה מקוצרים מאוד למשך דקה אחת והם מתבטאים בזה שקופצים לי כול מיני פלאשבקים(מקומות()שהייתי בהם בעבר או מקומות שראיתי בחלום וברגע הזה כאילו אני נמצא שם במקום הזה וגם באווירה ובזמן של אותו מקום זה נורא מפחיד זה נדמה כי איבדתי את השפיות האם פעם שמעת על מקרה כזה כי חיפשתי את זה בנושאי חרדה ומצאתי על זה רק בחומר של פסיכוזה ...והפסיכולוג והפסיכיאטר טוענים חרדה ולי זה מאוד מוזר כי לא מצאית על זה כלום זה נוטה יותר לכיוון פסיכוזה מה דעתך ......תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה!!!

הוספת תגובה

• פחד להתשגע

ד''ר אירנה נתנאל
    03/12/2008

ראובן שלום,

קשה לחוות דעה כשאני לא מכירה אותך. אם עברת אבחון אצל פסיכולוג וגם אצל פסיכיאטר ושניהם הגיעו לאותה מסקנה אז כנראה שזאת חרדה. הפחד להשתגע הוא אחד הפחדים הבסיסיים של כול אדם. חשוב שתדע שמהתקפי חרדה לא משתגעים! טיפול תרופתי יכול מאוד לעזור לך.

אשמח לענות על שאלות נוספות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור אירנה

רואבן
    03/12/2008

פעם שמעת על מקרה כזה כי לא שמעתי על חרדה כזאת דיברתי עם אנשים חרדתיים וגם קראתי באינטרנט ופשוט אני לא מוצא את הסיפטומים שאני חווה לא כמו כולם לפחות כמו דפיקות לב או דברים כאלה אני מרגיש מה שתיארתי למעלה שמעת פעם על מקרה כזה ...האם אלה יכולים להיות הסיפטומים של חרדה ?....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זו חרדה?

ד''ר אירנה נתנאל
    04/12/2008

כדי לתת תשובה מקצועית לשאלתך נדרש אבחון מעמיק של מצבך. סימפטומים שאתה מתאר יכולים להתאים להרבה דברים שונים. לא כדאי לעסוק באיבחונים עצמיים. תשאיר את זה לאנשי מקצוע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו