ריכוז מזמן לא היה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריכוז מזמן לא היה
    אני
    04/12/2008

הי אני גדולה בת 30 עם כמה "באגים" קטנים - או גדולים.. אני סובלת מחוסר שמחה חמור תקופה שלשנים והתחלתי לקחת כדור לפני כשלושה חודשים (פרוזק בהמלצת הרופאים), כנראה שהוא משפר את המצב, כי לבטח לא הייתי כותבת כאן עכשיו בלעדיו, אבל בנוסף לשימחתי האין סופית אני גם היפר אקטיבית ותזזית ולכן דרך קבע אני נוטלת רטלין שבמשך שנים עשה פלאים. אבל אף פעם לא לגמרי הצלחתי לפתור את ההיפריות עם הרטלין למרות שאין לי ספק שהמינון מתאים, הבעיה שבחודשים האחרונים אני מרגישה יותר ויותר לא מרוכזת המחשבה שלי מוסטת כל רגע עי כל זבוב או חלקיק באויר אני לא מסוגלת לעשות פעולה עם ריכוז מינימלי כמעט - להתחיל משהו אפילו בעבודה ולהצליח לסיים אותו, דבר שהוא פעוט וניתן לעשייה בקלות יחסית, ועם זה אני מוטרדת מזכרון שהולך ודועך אני לטווך הקצר מתקשה לזכור לדעתי מרב ההשכות דעת שלי אני פשוט במחשבה עוברת ממקום למקום בשניות ובצורה כזו קשה לי לזכור איפה הייתי לפני כמה רגעים כי מאז עברו לא מעט דברים, למרות המעט חרוזים אני חווה ימים לא קלים והחיים עדיין לא מחייכים ואני מתחילה להרגיש שבלי הכוונה נכונה אני הולכת ודועכת ונותנת לעצמי להרפות את האחיזת אחריות הישנה שהיתה לי למרות שתמיד היה קשה לי יותר להתרכז ולעשות מסימות, אני מותרת לעצמי ואפילו.. שוכחת על מה ....HELP.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריכוז מזמן לא היה

הוספת תגובה

• ריכוז מזמן לא היה

05/12/2008

לאני שלום
    קראתי בעיון את אשר כתבת. נראה שאת חשה הפרעה הולכת וגוברת בריכוז. צריך לבדוק האם קיימת אימטראקציה שלילית בין התרופות. אני חושב שעדיף שתפני במהירות למטפלים שלך כדי לבדוק את התלונות שלך מקרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו