פרופ' גרינהאוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופ' גרינהאוס
    אני
    10/12/2008

שלום רב איזה מבין תרופות הMAOI משפיעות בעיקר על נוראדרנלין ופחות על סרוטונין? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופ' גרינהאוס

הוספת תגובה

• פרופ' גרינהאוס

12/12/2008

מאחר והתרופות MAOI מעקבות את האנזים שמפרק את המונואמינים, היא מעקבת את כולם באותה מידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה.......

אני
    13/12/2008

תודה רבה על תגובתך! האם נרדיל מתיאמה ל"דיכאון לא טיפוסי"? האם כדאי למי שסובל מהדיכאון הזה לנסות MAOI מקבוצת B? או מבקבוצת A? הסיבה ששאלתי על תרופה שלא פועלת על סרוטונין היא שכל התרופות שמעלות סרוטונין גורמות לי לאי שקט מאוד חמור בערך פי 20 מהאי שקט שגם ככה יש לי. חוץ מזה שהם בכלל לא עזרו אפילו טיפה ל"דיכאון" הזה... רק גרמו לאי שקט מוחי כזה... כאילו המוח מעוות וגורם לי לזוז כל היום ולהתפתל מה"עיוות" הזה שבמוח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק שאלה נוספת...

אני
    13/12/2008

מצטער על כל השאלות... האם MAOI מקבוצת B מעלה גם רמת נוראדרנלין בעכבות הפחתת פירוק של דופמין? הרי דופמין נוצר מנוראדרנלין אז האם גם זה מעלה נוראדרנלין במוח? תודה רבה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו