התקף חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה
    מרי
    11/12/2008

שלום רב, לפני כחודש התחילה לי להיסתם אוזן פלוס לחץ בצוואור, עשיתי סבב רופאים כל אחד מגיע למסקנה שאין לי כלום. כל זה הלחיץ אותי נורא הגעתי למצב נפשי מאוד קשה של בכי ודיכאון. כל זה על רקע ניסיון מר קודם עם הרופאים, במשך שנתיים סבלתי מבעיות דרכי שתן שאף אחד לא יכל למצוא פתרון עד שמצאו כדור מתאים שעזר לי. עכשיו בעקבות כל האירועים בנוסף ללחץ נואי על האוזניים התלץי לקבל רעידות בגוף חולשה ברגליים צמרמורת בקרקפת והרגשה כאילו משהו לוחץ לי על הראש . אני ממש מרגישה שבא לי לקחת כדור הרגעה. השאלה האם זה יכול להיות קשור להתקפי חרדה ואם אני צריכה לפנות לפסיכיאטר או שרופא משפחה יכול לעזור לי, ואם יש כדור שאני יכולה לקחת במידי כדאי להירגיע את הדבר או שצריך טיפול ממושך. ואם לחץ באוזניים באמת יכול להיות על רקע מצב נפשי. פשוט דבר בלתי נסבל תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף חרדה

הוספת תגובה

• התקף חרדה

12/12/2008

למרי שלום
    ביחד עם התקפי חרדה יש תמיד עלייה משמעותית של החרדה הכללית, החרדה הכללית יכולה לגרום לסימפטומים ששיכים לכל עיבר בגוף מהראש (כולל עיניים, אוזניים ועוד) ועד דרכי השתן. תיגשי לרופא ותשוחחי איתו על מה שיש לך. תחליטי איתו האם כדי לפנות לפסיכיאטר. כדורי הרגעה פועלות יחסית מהר והם לעיתים קרובות הפתרון המהיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו