שאלה דחופה על קלונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה על קלונקס
    קובי
    11/12/2008

אני בן 36 רווק סובל מפוביות וחרדות קשות נוטל תרופות כמו: 1.סרוקוול 100 מ"ג בערב איזה שלושה חודשים 2. קלונקס 0.5 מ"ג שלוש פעמים ביום חמישה חודשים 3.פרטן 2 מ"ג בוקר וצהריים שלושה חודשים הסרוקוול עוזר לי מאוד אבל משום הקלונקס שאני לוקח כבר חמישה חודשים באופן קבוע שלוש פעמים ביום כבר איבד את אפקט הרגעה שלו ואינני יודע מה לעשות ? פניתי לרופא המטפל שלי והוא אמר לי להמשיך במגמה הזאת כשאני לוקח קלונקס 0.5 מ"ג זה כאילו שלא לקחתי כדור בכלל מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה על קלונקס

הוספת תגובה

• שאלה דחופה על קלונקס

12/12/2008

לקובי שלום
    קלונקס יכול לאבד את היעילות שלו ואז צריך להחליפו. מפסיקים קלונקס מאוד בהדרגה. תדבר עם הרופא ותחליטו ביחד. במידה ואתה לא נעזר אתה יכול להתייעץ עם רופא אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופסור לאון

קובי
    13/12/2008

אם הקלונקס מאבד את השפעתו אחרי חמישה חודשים במינון של 0.5 שלוש פעמים ביום אז על איזה תחליף אתה ממליץ ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו