פחד לפגוע בבני אדם ללא סיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד לפגוע בבני אדם ללא סיבה
    נחמה
    13/12/2008

שלום, הבן שלי בן 24 סיים שירות קרבי-פיקודי מלא. לאחר שחרורו מצה"ל הוא החל לעבוד באבטחה בבית חולים. תוך כמה שבועות הוא התחיל להתנהג מוזר, הוא היה עוזב את העבודה באמצע היום וחוזר הביתה בוכה ולחוץ. בעצתי הוא התפטר ופנה לפסיכיאטר, שם והומלץ לו ליטול כדורים. אחרי תקופה קצרה של נטילת כדורים הוא חזר לעצמו. הוא ספר לי שבבית החולים הוא היה נכנס ללחץ ומפחד שלא ישלוט בעצמו ויתחיל לירות עם האקדח לכל עבר. בני אמר שהפסיכיאטר הסביר שזה תוצאה של לחץ. כיום הוא אינו נוטל כדורים והוא מתפקד באופן מלא, עובד לא בתחום האבטחה, יש לו חברים ויש לו חברה רצינית זמן רב. יש לו כדורי sos למקרה הצורך אך הוא משתמש בהם בפעמים נדירות. בני הוא בן אדם מאוד רגוע, אכפתי ולא אלים, אבל אני מפחדת שיום אחר תחזור לו התחושה שהוא רוצה לפגוע בבני אדם, הוא לא יצליח לעצור את עצמו וינהג באלימות כלפי בני אדם זרים או קרובים לו. האם יש לי סיבה להיות מודאגת? האם יש משהו שביכולתי לעשות כדי לעזור לבני? תודה מראש, נחמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פחד לפגוע בבני אדם ללא סיבה

17/12/2008

לנחמה שלום
    לא ניתן לנבא את העתיד, גם לא בנושא מחלות. אבל נראה שהבן שלך מתארגן יפה בחיים, מתקדם ועושה דברים חיובים. לא נראה לי שיש לך מקום לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו