מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני "עובד עצות" מה דעתכם עליי לעשוחיים15/12/2008
בן 27 , מאובחן בדיכאון וחרדה חברתית , מטופל כל השנים בתרופות אנטי דיכאוניות רבות (כמה עשרות סוגים שונים בכל מהלך השנים ושילובים שונים ותומכים כגון ליתיום) אולם ללא הטבה, בעיקר בתחום של החרדה חברתית שנוצר מצב שאני לא יוצא מהבית ומרגיש מתח נפשי, גם טיפול של שיחות עם כמה פסיכולוגים שונים בתקופות של השנים האחרונות של הועילו. לעניין: לעיתים אני צורך אלכוהול אולם רק לאחר כ-3 כוסות קרי כ-500 מ"ל אני מרגיש תחושה של שיחרור בעיקר מבחינה של "החרדה החברתית" קראתי באינטרנט והבנתי שמדובר למעשה בחומר הפעיל "אתנול" והוא שיוצר את המצב. האם קיים טיפול תרופתי שמתבסס על החומר הפעיל "אתנול" או חומר המדמה מצב של "שיכרות" כפי שציינתי וזאת בטיפול מבוקר ולא מסוכן וארוך טווח בניגוד לאלכוהול המזיק וקצר טווח. האם לאחר כל הטיפולים קרי, במסגרת הניסוי- SSRI , SNRI ,MAO, Deep TMS , שיחות פסיכולוגיות. טיפול קבוצתי לחרדה חברתית במסגרת בית חולים - גהה, דמיון מודרך. טיפולים אלטרנטיביים - פרחי בך, כדורים טיבעיים. מה דעתכם הפיתרון ? (לא מעוניין בטיפול בנזעי חשמל או VNS ) שכן עיקר הבעיה היא החרדה החברתית (יש לה ביסוס עקב השפלות בילדות בצד החברה ואי חום ואהבה מסיבות משפחתיות). ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה חברתית
ד''ר אירנה נתנאל16/12/2008חיים שלום,
האם עברת תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית(CBT)? זהו טיפול קצר וממוקד במהלכו תלמד להתגבר על החרדה ו"להשתחרר" ללא תלות בחומרים כימיים .
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר יותר פרטים...
חיים16/12/2008מבחינת משך הטיפול -כמות פגישות, עלות , האם זה מסובסד דרך קפת חולים או פרטי מלא? מה הטלפון שאפשר להתייעץ איתך בעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)