מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר להתרפות מסכיזופרניה?אורה18/12/2008
האם ייתכן שלפתע פתאום תתפרץ לי מחלה בגיל 20 ואז בגיל 26 אני אתרפא מימנה לחלוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי .
אורה19/12/2008השאלה שלי לא ניראת רצינית מספיק. ? ובכן סבלתי מהתעללות מאחיי מגיל צעיר , כידוע ילדים שסובלים ההתעללות מפגינים התנהגות מוזרה ודיכאון . הוריי הוזמנו מספר פעמים לבית ספר כאשר מוריי חושדים בהתעללות (לא מחלה נפשית) .בגיל 20 טופלתי במרפאה להפרעות אכילה ומשום נסיונות התאבדות בעבר (אתם יודעים כשאונסים אותך בגיל 8 לא תגדל להיות מבוגר מלא שמחת חיים) טופלתי ע"י מספר פסיכאטרים שלא איבחנו אותי כחולת נפש וטיפלו בי אם סרוקסט . באותו גיל בעקבות נסיון לאונס של אחי שוב ניסיתי להתאבד , הבעיה הייתה ששחכתי לשמור את הסיבה לעצמי ואז אבי רופא אורטופד במיקצועו ואימי רופאת ילדים טענו שפסיכאאטרים אדיוטים ואיבחנו אותי על דעת עצמם כחולה בסכיזופרניה ונתנו לי בכוח ריספירדל ,הם גם עשו לי מין שפתי דונלדק לשם כך ז"א ניפחו לי את הפרצוף. לריספירדל לא הייתה השפעה יותר מדיי טובה אליי , ויום בהיר אחד הפסקתי לנשום ואושפזתי בבית חולים. לאחר האישפוז הוריי נתנו לפסיכאטרים צאנס נוסף שלצערם שוב רשמו לי רק כדורים נגד דיכאון (אדרונקס) ולא אובחנתי כסכיזופרנית. היום אני רוצה לתבוע ושאלתי היא אם אני הולכת לבדיקה פסיכיאטרית ואומרים לי שאני בריאה האם הוריי יוכלו לטעון שזה בגלל טיפול רפואי שקיבלתי בעבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)