הפרעת קשב ,פגיעה בתפקוד לא קריטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב ,פגיעה בתפקוד לא קריטית
    אסף
    23/12/2008

לרופאי הפורום שלום. להערכתי, קיים סיכוי שאני סובל מ- ADHD, וזאת לפי רשימת התסמינים של DSM IV המופיעה בויקיפדיה בערך "הפרעת קשב, ריכוז והיפראקטיביות". מרוב הבחינות, אני מתפקד היטב, יש לי תואר שני בהנדסה ועבודה קבועה כמהנדס, ואני בעל משפחה. אם זאת, אני מרגיש קשיים בריכוז ,בארגון ובביצוע מטלות ממושכות ומונוטוניות, ברמה המפריעה (להערכתי) בתפקודי בעבודה וב"ארגון החיים". שאלתי היא, האם יש טעם או צורך לשקול טיפול תרופתי (או אחר) לצורך טיפול בקשיים אלו. תודה לכם על עזרתכם וסבלנותכם. עבודה קדושה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קודם כל, תתחיל בטיפול פסיכולוגי.

עוגיפלצת
    23/12/2008

אל תסתמך על מקורות וירטואלים בשביל שיגידו לך אם אתה צריך תרופות או לא. אתה מאמין שדרך תרופה אתה תשפר את החיים שלך? אתה חושב שאין אפשרות אחרת חוץ מלקחת תרופה? לך לאיש מקצוע קבל אבחון וקבל החלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר עוגיפלצת, אשמח לדעה נוספת

אסף
    24/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו