איקסל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקסל
    33
    25/12/2008

שלום בשנתים האחרונות נטלתי לוסטרל 50 מג שעזר לי לדיכאון. לאחרונה חלה ירידה באפקטיביות ולא רציתי להעלות את המינון (חוסר חשק מיני), ולכן נתן לי פסיכיאטר איקסל שגם אמור לפתור לי את בעית הריכוז. כעת מזה חודש וחצי אני נוטלת 75 מג איקסל לפני השינה (כי עדין חשה בחילות וסחרחורות) ולא מרגישה שהתרופה משפיעה כלל. מהו המינון המומלץ באיקסל (אם רק 50 מג לוסטרל עזר לי)? האם הוא אכן עוזר לריכוז (קריאת טקסטים)? מתי אמורות להפסיק תופעות הלוואי? צריך לאכול לפני כדי שיהיו פחות? מתי כבר ימציאו תרופות בלי תופעות לוואי כי זה ממש הורג אותנו???? תודה וחג שמח (בעיקר למדוכאים)!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקסל

הוספת תגובה

• איקסל

27/12/2008

ל33 שלום
    איקסל ניתן בין 100-200 מג ליון. אפשר לקחת עם אוכל כדי להקטין תופעות לווי במערכת העיקול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לי על השאלות בכלל!

33
    30/12/2008

נראה כאילו סתם רשמת משהו לצאת לידי חובה. חבל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו