מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול התנהגותי במקום ריספרדללוקח ריספרדל30/12/2008
אני לוקח 1 מיליגרם ריספרדל כל ערב בשל תופעות " ניתוק מעצמי " אני אתן דוגמא: אם למשל אני חושש שהשיער שלי לא מסודר כמו שצריך אז פתאום אני חש ניתוק ואז אני נהיה " לא עצמי" אני מדבר שונה מתנהג שונה וכו... הכל חוזר להיות בסדר אם רק אני מסדר את השיער ( למרות שמבחינתי השיער כבר היה בסדר גמור ! וזה באמת כך ) ואז אני שוב חוזר להיות אני האמיתי אני חוזר להיות עצמי ואז חש רווחה... הריספרדל לא כל כך עזר לי לבעיה הזאת אבל הכל השתנה כאשר עשיתי לעצמי טיפול התנהגותי קוגנטיבי, עכשיו הכל בסדר עם שילוב של הריספרדל והטיפול שעשיתי לעצמי, אבל אני לא רוצה יותר לקחת שום כדור פסיכיאטרי משלל סיבות. ( השמנה, מחשבות טורדניות ועוד סיבות רבות ) ובבקשה לא לומר לי שיש כדורים אחרים שאולי יתאימו לי יותר כי אני לא רוצה לקחת שום כדור פסיכיאטרי. עכשיו השאלה שלי היא : השאלה : האם יתכן שכאשר אהיה כבר ללא הכדור בגופי ואעבור טיפול התנהגותי קוגנטיבי במקום רציני וטוב האם יש מצב שהטיפול לבדו יטפל בבעיית הניתוק שלי מעצמי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
לוקח ריספרדל01/01/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול התנהגותי במקום ריספרדל
ד''ר אירנה נתנאל01/01/2009שלום לך,
כדי לענות על שאלתך נידרשת הכרות איתך, אבחנה וערכה של מצבך. באופן עקרוני, שילוב של CBT ותרופות מאוד יעיל. במידה והמצב השתפר ואתה מגיע להחלמה מלאה, ניתן לשקול להוריד את התרופות באופן הדרגתי ותוך מעקב. עד שלא מושגת הבראה מלאה לא מפסיקים טיפול תרופתי.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לוקח ריספרדל04/01/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)