שאלה דחופה !!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה !!!!!!!!
    משה
    31/12/2008

יש לי קרוב משפחה שמתחיל להראות סימנים מאוד מדאיגים הוא בן 17 ובזמן האחרון הוא נהיה אובססיבי למשקל שלו למרות שהוא ממש רזה (גובה 180 ומשקל 60) .הוא אוכל ממש מעט וכל הזמן חושב איך "לשרוף את השומן" .בזמן האחרון הוא מתחיל להראות סימני פגיעה עצמית ע" חריטה של צורות על ידו בעזרת מסמרים ובנוסף הוא נהיה עצבני מהר מאוד ומצבי הרוח שלו משתנים קיצונית תוך כמה דקות .הוא מתבודד ומסרב לדבר גם אם המשפחה והכי מדאיג שהוא כתב הודעה שאומרת "אתם יכולים לשבת עלי שבעה אני כבר מת" וכאשר אומרים לו שמשהו לו בסדר איתו הוא לא מוכן להודות ואומר שהכל בסדר . אני רוצה לשאול האם המצב הזה מצריך עזרה דחופה ומהי האבחנה שלכם למצב בתודה ,משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה !!!!!!!!

הוספת תגובה

• אבחנה

ד''ר אירנה נתנאל
    01/01/2009

משה שלום,

נראה, שהקורב שלך מאוד סובל וללא ספק המצב מצריך עזרה מקצועית דחופה. נראה, שהמצב מורכב ולכן, כדי להגיע לאבחה נדרשת בחינה מעמיקה של מצבו של הבחור תוך הכרות איתו.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו