מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה !!!!!!!!משה31/12/2008
יש לי קרוב משפחה שמתחיל להראות סימנים מאוד מדאיגים הוא בן 17 ובזמן האחרון הוא נהיה אובססיבי למשקל שלו למרות שהוא ממש רזה (גובה 180 ומשקל 60) .הוא אוכל ממש מעט וכל הזמן חושב איך "לשרוף את השומן" .בזמן האחרון הוא מתחיל להראות סימני פגיעה עצמית ע" חריטה של צורות על ידו בעזרת מסמרים ובנוסף הוא נהיה עצבני מהר מאוד ומצבי הרוח שלו משתנים קיצונית תוך כמה דקות .הוא מתבודד ומסרב לדבר גם אם המשפחה והכי מדאיג שהוא כתב הודעה שאומרת "אתם יכולים לשבת עלי שבעה אני כבר מת" וכאשר אומרים לו שמשהו לו בסדר איתו הוא לא מוכן להודות ואומר שהכל בסדר . אני רוצה לשאול האם המצב הזה מצריך עזרה דחופה ומהי האבחנה שלכם למצב בתודה ,משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה
ד''ר אירנה נתנאל01/01/2009משה שלום,
נראה, שהקורב שלך מאוד סובל וללא ספק המצב מצריך עזרה מקצועית דחופה. נראה, שהמצב מורכב ולכן, כדי להגיע לאבחה נדרשת בחינה מעמיקה של מצבו של הבחור תוך הכרות איתו.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)