מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגבול בין המחלה והנסיבותערן02/01/2009
לצערי אובחנתי כסובל ממניה דפרסיה רק עכשיו בגיל 32,אחרי שלושה ילדים, 9 שנים של ניסיונות אקדמיים שהעלו חרס,סיום שרות במסתערבים, כמה וכמה החלטות עסקיות שלא הוכיחו את עצמם ועבודה שגורמת לי סבל פיסי ונפשי ב 4 שנים האחרונות אבל פרנסה את משפחתי. האם אסור לי להיות בדכאון, האם זו המחלה או פשוט נסיבות חיי המחורבנות, אני דיי מבולבל וזו הפעם האשונה בחיי בעיקר כי למרות שהיו לי שלושה התקפים פסיכוטיים קטנים בנוניים מאז שנת 2000 בה התקף שכזה הוביל לאישפוז , תמיד נתתי הסבר להתקפים והיום יש מחלה מאובחנת שלא תעזוב וכנראה הייתה מאחורי הקלעים כל אותם שנים, ולכן אני אומר לעצמי כי אם בחרתי עד כה לא בכוחמה אז לאן זה מוביל ?? היום אני תוהה איפה המחלה מסתיימת ואני מתחיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניה דפרסיה
ד''ר אירנה נתנאל02/01/2009ערן שלום,
ייתכן וחלק מהחלתותיך במהלך החיים היו נובעות בגלל השפעת מצב הרוח שלך (מני או דיכאוני). נראה ממכתבך שלמרות המחלה הצלחתה לבנות משפחה ויש לך ילדים. כול הכבוד!!! מכיוון שהמחלה הינה כרונית ולעיתים יכולה לגרום להפרעות מאוד משמעותיות בחיים חשוב להיות במעקב טיפולי מתמיד. חשוב לקבל טיפול תרופתי מאזן ולהקפיד ליטול תרופות באופן קבוע. חשוב להקפיד לשמור על כ 8 שעות שינה, להקפיד לשמור על שגרת חיים קבוע, סדר יום מובנה וקבוע וכו'. חשוב ביותר להיות במעקב מקצועי (פסיכיאטר או/ו תרפיסט מומחה להפרעה בי פולרית). חשוב לשתף משפחה ולבקש מהם תמיכה. אם תקפיד על כול המרכיבים התחזוקתיים שכתבתי (בעיקר מעקב מקצוע ותרופתי) אתה תצליח להתקדם בחיים עם ההפרעה ברקע. כשנוהגים נכון ניתן לחיות חיים טובים ואיכותיים.
אצלינו במיינד קליניק עובד צוות מקצועי ומאומן לטיפול בהפרעה בי פולארית. נשמח לעזור.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבין לגמרי איך אתה מרגיש
רן03/01/2009גם אני לא יודע איפה ההפרעה נגמרת ואני מתחיל, ואיזה החלטות מיוחסות לי ואיזו להפרעה הנפשית ממנה אני סובל. זה מאוד מתסכל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)