חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    אורי
    04/01/2009

ניתן להגיד שכול חיי הייתי אדם חרדתי עם דמיונות גדולות במיוחד..... לפני חצי שנה התנסתי בסם מסוג חשיש עקב דכאון קשה שעברתי......(בדידות אהבה נכזבת וכדומה....).......לאחר ההתנסות החלו לי התקפי חרדה הרגשתי שאני עומד להשתגע ועוברו עליי ימים קשים...יכול להיות שהחרדה שלי היא המוזרה ביותר שאי פעם ראית...זה מה שאמרתי גם לפסיכיאטר שאבחן אותי כי נדמה לי אני במצב פסיכוטי והוא צחק ואמר שעצם העבודה שאתה (אני)אומר שאתה במצב ]פסיכוטי מעידה על חרדה ולא על שיגעון התסמין העיקרי והכי חשוב ואני חושב שזה מה שמכניס אותי לדיכאון ובגללו אני חושב שאני משוגע הוא ....שאני פשוט חי בתוך בועה משלי מאז החרדות כמעט כול דבר שטותי מפחיד אותי אני מנותק מאוד מהסביבה לפעמים יושב רבות במחשבות על דברים פשוטים .....והעיקרי ביניהם שעולים לי כול מיני מקומות מהעבר או מהחלומות זה הרגשה שכאילו אני נמצא באותו מקום באותו רגע זה מין התקף אימה כזה של זיכרון כאילו אני לא באמת איפה שאני ועולה לי הזכרונות האלה בראש קשה לי להסביר זאת...ובגלל שקשה לי להסביר זאת ולא ראיתי שום מקרה כמו שלי(מבחינת חרדה אלא רק אנשים עם פסיכוזה שפשוט מנותקים מהמציאות)אולם אני אוחז במציאות והכל אצלי פנימי אך אין ספק כי אני חושב שאני משוגע בגללל אותן זכרונות וגם אם עלה לי מקום אני שואל את עצמי מה מפחעיד בזה כבר...אבל זה כאילו אני נופל לתוך בור שחור מין התקף אימה רגעי כזה ומאוד מפחיד....חווי באמת מפחידה שקוראת כ6 או 7 פעמים ביום...הזכרונות יכולות גם להיות נעימים אך בכל אופן גורמים להתקפי אימה מפני שהם קופצות ללא כול שליטה..... יש לציין מטופל בציפרלקס 20 מ"ג שמרגיע קצת ובטיפול פסיכולוגי שבנתיים עוזר רק לדכאון וחושב שזה מה שמחזיק אותי קצת בחיים.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה

06/01/2009

לאורי שלום
    אני מקווה שבקרוב תרגיש טוב יותר. מאוד חשוב לארגן את החשיבה בצורה של לחשוב פחות על מחרדה ויותר על החיים הרגילים, על הדברים שמעניינים, על ההנאות, על השאיפות, ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו