מינון לוסטרל בסוף הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון לוסטרל בסוף הריון
    אוריתי
    07/01/2009

אני לקראת לידה. באמצע שמיני. כבר חודש לוקחת לוסטרל (2 כדורים של 50) פעם ביום, עקב דיכאון שהחל באמצע ההריון. הלוסטרל עוזר אך יש מקום לשיפור... כעת בעלי לוחץ עלי מאד שאעלה את המינון ואקח כדור נוסף ליום, הפסיכיאטרית גם אומרת שכדאי, אך אני ממש איני רוצה בכך-להפך-אני רוצה לקראת הלידה להפחית את המינון ע"מ להקל על גמילת עוברי המתוק מהכדורים. אני רוצה לדחות את העלאת המינון לאחר הלידה. (באם יהיה צורך). אני רוצה בינתיים להמשיך בשיחות פסיכוטרפיות ולא להעלות את המינון אך בעלי טוען שבריאותי הנפשית כעת חשובה יותר מחישובי גמילה עתידיים ולוחץ מאד שאעלה מינון. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון לוסטרל בסוף הריון

הוספת תגובה

• לוסטרל בהנקה

אוריתי
    07/01/2009

ומה בדבר תקופת ההנקה? אולי כדאי גם אז שלא אקח? אני מאד רוצה לדעת בפרוט מה הסיכון בלקיחת לוסטרל בתקופת הנקה. אפשר לעזור לי?(בסיפוק רצון ה'לדעת'...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?? זה דחוף מאד!!!

אוריתי
    11/01/2009

אני מפחדת!!!!!!!! מה יכול לקרות לעובר??????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורית

ד''ר ערן ואדים הראל
    13/01/2009

אין תשובה חד משמעית לשאלתך. הדילמה הקיימת היא בין חשיפה של הילוד לנוגדי דיכאון אל מול "חשיפה" שלו לאם הסובלת מדיכאון. לגבי הנקה לוסטרל עובר בכמות מינימלית לחלב אם ועל כן הינו תרופת הבחירה במידה ורוצים להניק. חשוב שאת תרגישי טוב ותטפלי בתינוק מתוך בריאות שלמה. לשם קבלת ההחלטה כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ועם סביבתך הקרובה כפי שעשית.
    בברכה,
    דר' הראל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה?

אוריתי
    14/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו