מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון לוסטרל בסוף הריוןאוריתי07/01/2009
אני לקראת לידה. באמצע שמיני. כבר חודש לוקחת לוסטרל (2 כדורים של 50) פעם ביום, עקב דיכאון שהחל באמצע ההריון. הלוסטרל עוזר אך יש מקום לשיפור... כעת בעלי לוחץ עלי מאד שאעלה את המינון ואקח כדור נוסף ליום, הפסיכיאטרית גם אומרת שכדאי, אך אני ממש איני רוצה בכך-להפך-אני רוצה לקראת הלידה להפחית את המינון ע"מ להקל על גמילת עוברי המתוק מהכדורים. אני רוצה לדחות את העלאת המינון לאחר הלידה. (באם יהיה צורך). אני רוצה בינתיים להמשיך בשיחות פסיכוטרפיות ולא להעלות את המינון אך בעלי טוען שבריאותי הנפשית כעת חשובה יותר מחישובי גמילה עתידיים ולוחץ מאד שאעלה מינון. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסטרל בהנקה
אוריתי07/01/2009ומה בדבר תקופת ההנקה? אולי כדאי גם אז שלא אקח? אני מאד רוצה לדעת בפרוט מה הסיכון בלקיחת לוסטרל בתקופת הנקה. אפשר לעזור לי?(בסיפוק רצון ה'לדעת'...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?? זה דחוף מאד!!!
אוריתי11/01/2009אני מפחדת!!!!!!!! מה יכול לקרות לעובר??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאורית
ד''ר ערן ואדים הראל13/01/2009אין תשובה חד משמעית לשאלתך. הדילמה הקיימת היא בין חשיפה של הילוד לנוגדי דיכאון אל מול "חשיפה" שלו לאם הסובלת מדיכאון. לגבי הנקה לוסטרל עובר בכמות מינימלית לחלב אם ועל כן הינו תרופת הבחירה במידה ורוצים להניק. חשוב שאת תרגישי טוב ותטפלי בתינוק מתוך בריאות שלמה. לשם קבלת ההחלטה כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ועם סביבתך הקרובה כפי שעשית.
בברכה,
דר' הראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה?
אוריתי14/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)