מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורי paxxetמרים10/01/2009
שלום רב! בחודשים האחרונים עברתי מקרים שהשפיעו עליי ובעקבות זאת הפכתי לדאגנית ייתר על המידה לכל מי שסובב אותי, פניתי לרופא משפחה וקיבלתי ממנו כדורים לטיפול בחרדה קלה, הכדורים שקיבלתי הם paxxet היתי מבקשת לדעת לפני שאתחיל לקחת אותם אם תרופה זו אכן עוזרת והאם יש סכנה מסויימת בלקיחתן, שאלתי את הרופא את השאלות הללו אך אך כאשר קראתי בעלון את תופעות הלוואי אני מבקשת לקבל עוד תשובה בנושא. תודתי נתונה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי paxxet
ד''ר אירנה נתנאל12/01/2009מרים שלום,
פקסט היא תרופה נוגדת דיכאון וחרדה שייכת לקבוצת SSRI המעכבת באופן סגולי את הניצול החוזר של סרוטונין במוח, משמשת לטיפול במגוון של מצבי דיכאון וחרדה. בניגוד לנוגדי דיכאון טריציקליים, כמעט ואין לפקסט תופעות לוואי. תופעות הלוואי העיקריות כוללות בחילה, הקאה, כאב ראש, נמנום, והפרעה בתפקוד המיני (עיכוב האורגזמה).
באופן כללי זו תרופה טובה ויעילה אך כול תרופה משפיעה על כול אדם באופן שונה. ייתכן שיחלפו 2-6 שבועות עד שההשפעה החיובית תורגש במלואה. במידה ואחרי כחודש וחצי לא תרגישי שיפור אז תפני לרופא שוב. במידה ויופיעו תופעות לוואי חריגות יש לפנות לרופא ללא דיחוי.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בהצלחה ותרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי כדורי PAXT
מעיין07/04/2009שלום רב,אשמח אם תוכלו לענות לי על שאלתי אני כרגע יוצאת עם בחור אשר לןקח את הכדורים האלו ורק התחיל ליטול אותם .ואני אכן רואה שישנם תופעות לוואי כמו שראיתי שמופיעות באתר שאכן חלות עליו כמו עודף שינה,בעיות בתפקוד המיני כאבי ראש..וכרגע הוא נוטל רק חצי כדור ליום..השאלות שלי הם:
1.האם כדורים אלו ממכרים?
2. אם מופיעים תופעות לוואי אלו עליו להפסיק ליטול אותם?
3.מה ההשלכות של הכדורים האלו?האם הם לטווח ארוך?
4.האם מישהו שלוקח רק חצי כדור עדיף שלא יטול את הכדורים הללו?
5. האם ההשפעות על התפקוד המיני הם לטווח הארוך?
6.אדם אשר נוטל את הכדורים האלו מהם סוגי החרדות מהם הוא יכול לסבול..?
יש לציין כי חבר שלי הינו בן 20 והוא צעיר האם יש הגבלת גיל על כדורים אלו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהPAXT
ד''ר אירנה נתנאל10/04/2009מעיין שלום,
1. PAXT לא ממכר ונעד לטיפול ממושך לטווח ארוך.
2. תופעות לוואי אלו מוכרות וחולפות עם הזמן, כאשר הגוף מסתגל לכדור.
3. בדרך כלל הכדור נסבל היטב על ידי מרבית הנוטלים ואין לא השפעות לטווח הארוך.
4. גם למינון של חצי כדור יש השפעה. במידה וכעבור כחודשיים לא תורגש שיפור יש להתיעץ עם הרופא לגבי עליה במינון.
5. כאמור השפעה על תפקוד מיני הינה תופעת לוואי מוכרת ואמורה לחלוף עם הזמן.
אין הגבלה לגיל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם Paxxet הוא באמת מה שאני צריכה?
שני29/11/2009במשך תקופה די ארוכה לי תופעות של דיכאונות ושינויי מצבי רוח קיצוניים.
רופאת המשפחה רשמה לי paxxet ורק התחלתי לקחת אותו.
אבל מעיון בהסברים של הכדור, יש לי הרגשה שאולי לא זה מה שאני צריכה.
אני פחות מוטרדת מעניין הדכאון ומעוניינת יותר לטפל במצבי הרוח.
מדובר בהתקפי מצבי רוח כמעט בלתי נשלטים.
אני מסוגלת רגע אחד לצחוק ולשמוח ושנייה לאחר מכן להיות אלימה מילולית, עצבנית וכועסת באופן קיצוני.
ממה שהבנתי מקריאה פה ושם, מדובר בתופעות של מניה.
האם paxxet אמור לתת פיתרון גם לכך?
האם יש כדור אחר (קל!!) שהיה מומלץ יותר?
בכל מקרה, אני מחפשת משהו קל שיכול להינתן על ידי רופאת המשפחה ולא מעוניינת בשלב זה בייעוץ פסיכיאטרי
תודה רבה!
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם Paxxet הוא באמת מה שאני צריכה?
ד''ר אירנה נתנאל29/11/2009שני שלום,
הפרעה במצב הרוח שייכת למומחיות של הפסיכיאטרים ולכן, אני מאוד ממליצה לך להתיעץ עם פסיכיאטר ולא עם רופא משפחה. פסיכיאטר יאבחן את מצבך וימליץ לך על טיפול תרופתי מתאים ויעיל. ניתן לפנות גם דרך קופת חולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)