דחוף סוף הריון!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף סוף הריון!!!
    אוריתי
    13/01/2009

אני לקראת לידה. באמצע שמיני. כבר חודש לוקחת לוסטרל (2 כדורים של 50) פעם ביום, עקב דיכאון שהחל באמצע ההריון. הלוסטרל עוזר אך יש מקום לשיפור... כעת בעלי לוחץ עלי מאד שאעלה את המינון ואקח כדור נוסף ליום, הפסיכיאטרית גם אומרת שכדאי, אך אני ממש איני רוצה בכך-להפך-אני רוצה לקראת הלידה להפחית את המינון ע"מ להקל על גמילת עוברי המתוק מהכדורים. אני רוצה לדחות את העלאת המינון לאחר הלידה. (באם יהיה צורך). אני רוצה בינתיים להמשיך בשיחות פסיכוטרפיות ולא להעלות את המינון אך בעלי טוען שבריאותי הנפשית כעת חשובה יותר מחישובי גמילה עתידיים ולוחץ מאד שאעלה מינון. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף סוף הריון!!!

הוספת תגובה

• דחוף סוף הריון!!!

17/01/2009

לאורית שלום
    התשובה לשאלתך מורכבת. נכון שקיימת תמונה של גמילה מתרופות כמו לוסטרל אצל תינוקות. לפעמים גמילה זו גורמת לכך שהתינוק יצטרך השגחה אחרי הלידה. אבל זו לא תמונה מסוכנת וחולפת תוך 1-2 ימים. חשוב לקחת בחשבון את מצבך. אם הוא עדיין קשה שווה לעלות את המינון ואם הוא סביר אפשר להמתין ללידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו