לא יודע מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות
    שלום
    15/01/2009

שלום. יש לי בעיה אני סובל מחרדות היה לי כמה פעמים התקפי פאניקה הייתי אצל פסכיאטר הוא רשם לי רסיטל הבעיה היא זה שנירא לי שיש לי סכיזופרניה החרדות שלי בעיקר כשאני יוצא החוצה אני מרגיש פחד במיוחד ליד אנשים כשאני רואה מישהו מסטקל לכיוון שלי אני נלחץ חושב שמסתקלים עלי וגםאי מרגיש המחשבות שלי רוב הזמן הראש שלי רק חולם ועוד כשאני עוצם תעניים אני רואה כול מיני דמויות או אנשים או דברים מפחידים זה מפריאה לי להרדם אמרתי כול זה לפסכיאטר על הדמויות שאני רואה הוא אמר לי שזה פלאשבקים מהסמים הכול התחיל אצלי אחרי אישון של סמים על המחשבות הוא אמר שלא מכיר סימפתום כזה בכלל .ואכשיו אני מפחד לשתות תרסיטל אני יודע שסוג תורופת הזה יכול לגרום להתקף פסיכוטי למי שמועד לכך ואם באמת יש לי סכיזופרניה אז זה יכול לקרות לי ואני נורא מפחד מזה אני לא יודע מה לעשות אני רוצה עוד לציין יש לי חוסר שקט לפאמים אני פשוט לא יכול לשבת או לשכב בשקט צריך כול הזמן לזוז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה לעשות

הוספת תגובה

• חוות דעת נוספת

ד''ר אירנה נתנאל
    18/01/2009

שלום לך,

אם אתה לא בטוח באבחנה של הפסיכיאטר שלך, כדאי שתפנה לאבחון נוסף. אצלינו במיינד קליניק עובדים פסיכיאטרים מאוד מנוסים, נשמח לתת לך חוות דעת נוספת.
    נשמח לעזור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו