ציפרלקס@

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס@
    מעיין
    16/01/2009

האם ציפרלקס יכול לעזור לי לצאת מחסכנות יתר, פחד לעבור דירה, פחד לקנות אוטו (כשיש לי סכום מאד יפה לשניהם), בעבר לא חישבנתי לכסף ונהניתי לפנק את עצמי. היום אני ממש לא מפנקת את עצמי בכלום. עוד בעיה שיש לי היא שהתנועות שלי נעשו מהירות, אני זזה מהר, נלחצת מהרבה עבודה, אוכלת במהירות האור, הולכת מאד מהר כאילו מישהוא רודף אחרי שלמעשה אין לי למה לרוץ. אני גם לא ממש אוהבת לצאת לבלות כמו פעם, שמתי לב שאני מסתתרת הרבה פעמים שלא יראו אותי כי אני חושבת שאני נראית זוועה לפעמים ולא מטופחת מספיק עקב זה שאני לא קונה לעצמי כלום כמעט. מה זה אומר עלי והאם ציפרלקס באופן זמני יכול לעזור? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס@

הוספת תגובה

• ציפרלקס

ד''ר אירנה נתנאל
    18/01/2009

מעיין שלום,

אכן, כן. ציפרלקס יכול להקל עליך בנושאים שציינת. בנוסף, טיפול CBT (התנהגותי - קוגניטיבי) משולב עם תרופות מאוד יעיל, קצר וממוקד. במהלכו תרכשי מיומנויות של הבנה ושליטה על התנהגות ועל דפוסי חשיבה.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

מעיין
    18/01/2009

תודה לך, אך אם תוכלי תכתבי לי מה ההבחנה? חרדות? דיכאון? (כי לזה עוזר ציפרלקס) או שהבחנת משהוא אחר. האם טיפול cbt בלבד יכול לעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס

ד''ר אירנה נתנאל
    18/01/2009

לצערי, לא אוכל לכתוב אבחנה כי לכך נדרשת הכרות ובחינה מעמיקה של המצב. CBT יעיל גם ללא תרופות אך שוב, כדי להבין אם במקרה שלך זה רלוונטי צריך להבין את המצב לעומק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו