חרדה ופחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ופחד
    לין
    17/01/2009

אני בת 38 וחצי נשואה ואמא לשני ילדים בני 7 ו-שנתייםוחצי. בחודשיים האחרונים התחלתי להרגיש בשעות הערב שאני יוצאת מאיזון, כאבים באזור החזה, צמרמורת בגוף שעולה עד הראש, לחץ באוזניים, טשטוש קל בעיניים, כאבי בטן ובחילות. כשכל זה מתחיל אני מתחילה לחשוב שמשהו נורא עומד לקרות לי וזה מפחיד אותי עוד יותר, המחשבות על הילדים שלי ושרק לא יקרה לי משהו. הפחד ממוות פשוט תוקף אותי ומחשבות רעות מציפות אותי. הייתי אצל הרופאה שלי כל הבדיקות שעשיתי היו תקינות ובדרך כלל אני בחורה בריאה וחזקה הרופאה המליצה לי על כדורים ציפרלקס והתחלתי לקחת לפני מספר ימים. הייתי רוצה לדעת אם ישנה עוד דרך לצאת מכל זה אני ממש פוחדת שזה יחמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ופחד

הוספת תגובה

• חרדה ופחד

ד''ר אירנה נתנאל
    18/01/2009

לין שלום,

טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) משולב עם תרופות מאוד יעל, קצר וממוקד. הטיפול המשולב הוכיח את עצמו כטיפול הכי יעיל במיוחד בהתמודדות עם חרדה.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו