תודה רבה כנסי בבקשה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה כנסי בבקשה ..
    חסויה
    18/01/2009

הזמנו לו כבר פעם אחת משטרה והוא היה תקופה בשקט ואז התחיל שוב ..רק לא אמרת לי מותר לו להרעיש ממש חזק גם עם זה לא בין שתיים לארבע ? את צודקת אולי באמת נתחיל לשלוח לו משטרות אבל הקטע הוא ששזה לא תמיד בין שתיים לארבע ועם זה לו המשטרה תגיד לנו סליחה מותר בשעות האלה וכו' ... ואז אמא שלי תצעק אליו אוף אני לא מבינה ממה אני מפחדת ..את יודעת כל החברות שלי אומרות לי את פרנואידית לא בקטע של לרדת עליי וקטע של לעזור לי .. את בטח חושבת לעצמך מה הילדה הזו רוצה ממני תאמיני לי שאני אפילו לא יודעת מה לעשות עם עצמי .. באלי למות : ( ד"א תודה רבה על העזרה עם אמא שלי אי אפשר לדבר היא כל הזמן אומרת שאני יעזוב אותה מהעניין הזה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה רבה כנסי בבקשה ..

הוספת תגובה

• חרדות

ד''ר אירנה נתנאל
    19/01/2009

לא משנה באיזו שעה לאף אחד אסור לעשות דברים להנאתו שפוגעים באחרים, על חשבונם או מפריעים לסביבים. האדם לא חיי לבדו בעולם הזה ואם התנהגותו מפריעה לסביבה בכול שעה עליו להפסיק זאת מיידית. אל תפחדו להזמין לו משטרה במיוחד שזה עוזר לתקופה מסוימת (חבל שלתקופה קצרה בלבד).
    אל תפחדי ממנו.
    אשמח לעזור לך להתגבר על פחדייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו