התקף חרדה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה קשה
    לילך ברהום
    21/01/2009

שלום לכולם, בעלי סובל מחרדה שהתחילה בעבודה בגלל נטיה מוגזמת לשליטה ופרפקטציוניסיטיות מטופל אצל פסיכולוגית מעל לחודשיים אפילו 3 חודשים שבוע שעבר היה אצל פסיכיאטרית שאמרה שהוא צריך להתחיל לקחת את הכבדור רסיטל, הוא התחיל את החצי כדור ראשון אתמול והיה בסדר גמור היום לקח חצי נוסף והוא לא מצליח לעבוד לא מרוכז לא יכול לחשוב על כלום חוץ מהלחץ שיש לו בעבודה. חשוב להגיד שהלחץ אצלו בראש וזה לא שמלחיצים אותו בעבודה והוא לא יכול להתמודד איתו זה לחץ שקיים אצלו בראש הוא רואה כל דבר בתור מעמסה ולא יכול חשוב על זה שאלה דברים קטנים שנגמרים מאד מהר. אני לא יודעת איך להתנהג אני לא יודעת מה לעשות יכול להיות שההרגשה הזו היא בגלל ההשפעה של הכדור. אני כבר לא יודעת מה לעשות או להגיד יותר אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף חרדה קשה

הוספת תגובה

• התקף חרדה קשה

ד''ר אירנה נתנאל
    22/01/2009

לילך שלום,

כדי להימנע מתופעות הלוואי ולאפשר לגוף הסתגולת טובה לכדור יש לקחת אותו באופן הדרגתי (4 ימים 1/4 כדור וכול 4 ימים להוסיף 1/4 כדור) עד שמגיעים למינון הטיפולי. בנוסף, כיוון שהקשיים נובעות מה"ראש" (פרשנויות ותובנות מוטעות של בעלך כלפי המצבים בעבודה וכו') טיפול תרופתי משולב עם תרפיה התנהגותית -קוגניטיבית (CBT) מאוד יעילה ומאוד מומלץ בהתמודדות עם קשיים מה סוג שאת מתארת.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו