הפסקת טיפול של פאקסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול של פאקסט
    ויקי
    25/01/2009

אני נוטלת את כדורי הפאקסט מזה שנתיים שאלתי היא האם יש אפשרות להפסיק את הטיפול וכיצד

לשמחתי הכדור טיפל בבעיה שהייתה לי לפני כשנתיים הייתי נתקפת לחרדות לצביטתות בלב לבכי לא ברור היום אני מאושרת מלאת בטחון לא רגשנית הגעתי למצב שהרגש הפסיק לעבוד וזהו הדבר העיקרי שמפריע לי
    ועוד בעייה שהיא החשק המיני אבד

אשמח מאוד לקבל פתרון לבעיות הנ"ל עם או בלי הכדורים

בברכה ויקי,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת טיפול של פאקסט

הוספת תגובה

• פאקסט

ד''ר אירנה נתנאל
    25/01/2009

ויקי שלום,

אני שמחה שאת מרגישה טוב. חלק ניכר מזה בזכות השפעתו של פאקסט. אם תפסיקי את הכדור החרדות יכולות לחזור. הפרעות בחשק המיני ממש לא נעימות אבל לכול כדור יש השפעות חיוביות ושליליות וכדאי לבחון היטב את היתרונות והחסרונות של הפסקת התרופה. בכול אופן כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל, ייתכן וכדאי לנסות להחליף פאקסט בכדור אחר שפחות משפיע על החשק המיני.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר' אירנה שלום לך.

ויקי
    26/01/2009

בהמשך למכתבי אכן הייתי אצל הרופא המטפל והוא הציע שלא כדאי להפסיק את כדור הפאקסט אם זה עושה לי טוב נכון אני מרגישה מעולה אבל בקשר לחשק המיני זה לא מה שיהרוג אותי יותר מפריע לי הרגש איך אני אגדיר זאת . קרו במשפחה שני אסונות גיסי נפטר ממחלה קשה והייתי מחוברת איליו בצורה שלא ניתן להגדיר חברים בנפש הוא היה לעזר רב אבל אני קיבלתי את מותו כמובן מאליו כואב לי מאוד אבל אני מבאטת זאת בצורה רגילה. והמקרה השני בן אחי נהרג בתאונת דרכים וגם במקרה הזה המשכתי את חיי רגיל יש כאב אבל זה לא משבש לי את חיי אני רוצה לחיות ולצחוק ולהנות מחשבות שליליות כבר לא משפיעות עליי טוב לי. השאלה הבאה האם עליי לקחת כדור זה למשך כל חיי ואם ישנן ה שלכות חוץ מעניין הרגש והיצר המיני בעתיד אשמח לקבל תשובה ותודה על הסובלנות ויקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לויקי

ד''ר אירנה נתנאל
    26/01/2009

צר לי על הצרות שפקדו את משפחתך! את לא מתפרקת ולא נכנסת למשברים עמוקים כי זאת הדרך הטובה ביותר להתמודד עם מצבים קשים. להמשיך את שגרת החיים זה לא אומר לאבד רגישות. פאקסט לא ממכר ולא מפתח תלות.
    תמשיכי להינות מהחיים ושלא תדעו עוד צער!
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

איתי
    28/01/2009

שלום אירנה גם אני בטיפול פאקסט כבר 6 שנים בעקבות בעיות חרדה חברתית שנעלמה לחלוטין עם הכדור. הבעיה היא שאני סובל גם מבעיות שינה והמליצו לי להחליף את הפאקסט לכדור עם פרופיל תופעות לוואי שונה שלא יגרום לי לנדודי שינה ויקיצות ליליות. תוכלי לפרט אילו תרופות מסוג ssri הם תחליפיות לפאקסט ובמיוחד עם פרופיל תופעות לוואי שלא גורמות את מה שצייני מקודם ? בתודה איתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו