ציפרלקס ורסיטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס ורסיטל
    עמיתי
    28/01/2009

1. אני מקבל ציפרלקס וזה עולה לי מאוד יקר ואיני מבין למה הרופא לא נותן לי רסיטל שהקופה מממנת לגמרי, האם יש יתרונות משמעותיים לציפרלקס על גבי הרסיטל או ששיחדו את הרופא שלי? 2. האם כל התרופות האלו מרפאים כמו אנטיביוטיקה וכדו' או שהם כמו כדור אקמול שמטפלים ליום וזהו, אבל לא מרפאים בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס ורסיטל

הוספת תגובה

• אין תשובה

עמיתי
    02/02/2009

בבקשה האם מישהו יוכל לענות לשאלותי, עד כה אף אחד לא ענה לי תשובה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אפרת
    02/02/2009

היי לך אני מטופלת בציפראלקס ואני יודעת שזה אותו כדור כמו הרסיטל מהפסיכאטרית שלי פשוט בעיצוב אחר של אריזה ההשפעה היא אותה השפעה הכדור הזה עולה אולי 20 ש"ח, תבדוק את זה עם הפסיכאטרית שלך שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס ורסיטל

ד''ר אירנה נתנאל
    02/02/2009

שלום לך,

1. שניהם מאותה קבוצה, ציפרלקס קצת יותר טוב מרסיטל, יותר חדשני, יותר יעיל, פעול יותר מהר ועם פחות תופעות לוואי. גם רסיטל הוא מצויין.
    2. שניהם "כמו אנטיביוטיקה" כדורים טיפוליים, מכסים 24 שעות ולא כמו אקמול שהו כדור לטיפול נקודתי.
    3. כדאי להתיעץ עם הרופא לגבי החלפת הכדור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עמיתי
    03/02/2009

תודה לכל המשיבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו